پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

ترش شامی (کال شامی)


● مواد لازم
▪ گوشت چرخ كرده ۳۰۰ گرم
▪ سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
▪ پیاز بزرگ ۱ عدد
▪ تخم مرغ ۳ عدد
▪ آب غوره نصف پیمانه پلوپز
▪ آب ۱ لیتر
▪ كره ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
▪ نمك ، زردچوبه ، فلفل و دارچین به میزان لازم
▪ رب گوجه ۲ تا ۳ قاشق
▪ برنج برای سرو ۵ پیمانه پلوپز
● چگونگی تهیه
ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده كرده و به گوشت چرخ كرده اضافه كرده سپس تخم مرغها و نمك و فلفل و دارچین و زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت كتلت برداشته و در ظرف مورد نظر سرخ می كنیم سپس در ظرف دیگری كمی كره ریخته و رب را در آن تفت داده و آب غوره و آب را اضافه كرده و می گذاریم تا بجوشد بعد كتلتها را به آن افزوده و می گذاریم تا سس بخورد كتلت رود . در انتها با سیب زمینی سرخ شده آن را تزئین كرده و با برنج سرو می كنیم.
▪ توجه: این غذا به آن علت ترش شامی یا كال شامی گفته می شود كه از سیب زمینی خام استفاده شده و بوسیله آب غوره یا نارنج ترش می شود . این مقدار مواد برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .
منبع : شبکه جهانی جام جم


همچنین مشاهده کنید