پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
خورش کاری با ماهی
● مواد لازم
▪ پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
▪ پودر بادام هندی ۵۰ گرم
▪ آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
▪ زردچوبه ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ گشنیز خرد شده ۱۰۰ گرم
▪ فیله ماهی ۴ قطعه
▪ پیاز خرد شده ۱ عدد
▪ سیر له شده ۲ حبه
▪ زیره ۱ قاشق چایخوری
▪ خامه ۲/۱ پیمانه
▪ پودر كاری ۱ قاشق مرباخوری
▪ نمك و روغن به میزان لازم
▪ عصاره تمبر هندی ۴/۱ پیمانه
● چگونگی تهیه
در ظرفی ابتدا فیله های ماهی را به همراه زردچوبه و نمك و آبلیمو مزه دار می كنیم سپس در ظرفی پیاز و سیر را همراه كمی روغن و زیره به مدت ۲ دقیقه خوب تفت می دهیم سپس ماهی و ادویه كاری را به مواد اضافه كرده و تمبر هندی را به همراه كمی آب به مواد افزوده و به مدت ۵ دقیقه مواد را با درجه بالا و درب بسته خوب حرارت می دهیم سپس در نهایت خامه و گشنیز و پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط كرده و به باقی مواد افزوده و به مدت ۲ دقیقه دیگر مواد را در دستگاه قرار می دهیم .
منبع : شبکه جهانی جام جم
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی سریلانکا کارگران حجاب رهبر انقلاب پاکستان دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور
کنکور هواشناسی سازمان سنجش تهران فضای مجازی اینترنت سیل شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت سکه ایران خودرو سایپا بورس ارز
تلویزیون سینمای ایران امیر تتلو ترانه علیدوستی کتاب سریال تئاتر شعر مهران مدیری
کنکور ۱۴۰۳ باتری
اسرائیل آمریکا روسیه رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه چین اوکراین اتحادیه اروپا ترکیه طوفان الاقصی
فوتبال استقلال لیگ برتر انگلیس فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس پرسپولیس بارسلونا رئال مادرید
هوش مصنوعی همراه اول ناسا فیلترینگ اپل فناوری ایلان ماسک تبلیغات سامسونگ تیک تاک
سلامت روان فرونشست زمین استرس داروخانه پیری سرکه سیب دوش گرفتن