پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

خورش کاری با ماهی


خورش کاری با ماهی
● مواد لازم
▪ پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
▪ پودر بادام هندی ۵۰ گرم
▪ آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
▪ زردچوبه ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ گشنیز خرد شده ۱۰۰ گرم
▪ فیله ماهی ۴ قطعه
▪ پیاز خرد شده ۱ عدد
▪ سیر له شده ۲ حبه
▪ زیره ۱ قاشق چایخوری
▪ خامه ۲/۱ پیمانه
▪ پودر كاری ۱ قاشق مرباخوری
▪ نمك و روغن به میزان لازم
▪ عصاره تمبر هندی ۴/۱ پیمانه
● چگونگی تهیه
در ظرفی ابتدا فیله های ماهی را به همراه زردچوبه و نمك و آبلیمو مزه دار می كنیم سپس در ظرفی پیاز و سیر را همراه كمی روغن و زیره به مدت ۲ دقیقه خوب تفت می دهیم سپس ماهی و ادویه كاری را به مواد اضافه كرده و تمبر هندی را به همراه كمی آب به مواد افزوده و به مدت ۵ دقیقه مواد را با درجه بالا و درب بسته خوب حرارت می دهیم سپس در نهایت خامه و گشنیز و پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط كرده و به باقی مواد افزوده و به مدت ۲ دقیقه دیگر مواد را در دستگاه قرار می دهیم .
منبع : شبکه جهانی جام جم


همچنین مشاهده کنید