سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

مخلوط گل سنتی مرطوب


چندین دستور العمل قدیمی و پیچیده برای تهیه مخلوط گل كه مدت طولانی‌تری دوام بیاورد، وجود دارد. به طور سنتی آن را به دو روش درست می‌كنند. در روش اول تنها از گلبرگهای رز و در روش دوم از مخلوط گلبرگ‌های رز، برگ بو، به لیمو و گل‌های اسطوخودوس استفاده می‌كنند. شروع كار بدین صورت است كه یك لایه از گلبرگ‌های خشك را در ظرفی قرار می‌دهیم و بعد با دست چند مشت كوچك نمك بر روی آنها می‌پاشیم و خوب فشار میدهیم. دوباره یك لایه گلبرگ و باز نمك می‌پاشیم و سپس می‌فشاریم. این عمل را آنقدر تكرار می‌كنیم تا تنگ دهان گشاد پر شود. برای اینكه عمل فشار ادامه یابد، شیئی سنگین روی مخلوط قرار می‌دهیم و ظرف را در محلی تاریك و خشك می‌گذاریم و به مدت دو هفته نگه می‌داریم تا مخلوط یك تكه شود. سپس مخلوط را كه به شكل كیك درآمده است به قطعات كوچك تقسیم نموده و آن را با ادویه‌های شیرین و پودر شده مثل فلفل شیرین و میخك مخلوط می‌كنیم. مخلوط را به ظرف اولیه منتقل می‌كنیم و به مدت سه تا شش هفته نگه می‌داریم. برای نتیجه‌ی بهتر، می‌توانیم ظرف را تا شش ماه به همین حالت بگذاریم و آنگاه مخلوط را به ظرفهای سرامیكی منتقل و استفاده كنیم .
منبع : سایت دوستان


همچنین مشاهده کنید