چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

شامی با سبزی


شامی با سبزی
●مواد لازم:
▪ گوشت مغزران بی استخوان گوسفندی نیم کیلو
▪ سبزی شامل: جعفری، تره، گشنیز، نعناع و ترخان ۷۵۰گرم
▪ تخم مرغ ۴-۳ عدد
▪ پیاز متوسط ۲عدد
▪ ما ست ۱قاشق سوپخوری
▪ جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
▪ نمک و فلفل به مقدار کافی
● طرزتهیه:
گوشت را با پیاز و ۲ لیوان آب می گذاریم با شعله ملایم پخته شود. سبزی خرد شده را به گوشت تقریباً پخته اضافه می کنیم تا سبزی همراه با گوشت پخته و آب آنها کشیده شود. مخلوط گوشت و سبزی را پس از کمی خنک شدن چرخ می کنیم. سپس تخم مرغ ، ماست ، جوش شیرین ، نمک و فلفل را به مایه گوشت اضافه کرده و مایه شامی را خوب ورز می دهیم تا مایه خاصیت چسبندگی پیدا کند. بعد خمیر را به شکل گلوله های کوچک در آورده ، سپس آنها را در کف دست پهن کرده و در روغن تقریباً زیاد سرخ می کنیم و در دیس می چینیم و دور دیس را با گوجه فرنگی و سبزیجات تزیین می کنیم.
منبع : بیرتک


همچنین مشاهده کنید