شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

آلو مسما


● مواد لازم:
▪ گوشت مرغ یا مرغابی
▪ پیاز سرخ شده
▪ آلوی بخارایی
▪ رب گوجه ترش (آب انار یا آب نارنج)
▪ بادمجان
▪ گوجه فرنگی
▪ ادویه
● طرز تهیه :
مرغ آب پز شده را به همراه پیاز سرخ شده ، رب و آلوی خیس داده شده ،در روغن و ادویه تفت می‌دهند. سپس ۲ لیوان آب مرغ، به مواد اضافه نموده و روی حرارت ملایم می گذارند تا به تدریج آب مرغ تبخیر شود . در پایان نیز غذا را با بادمجان و گوجه فرنگی سرخ شده، تزیین نموده و میل می‌کنند.


همچنین مشاهده کنید