پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

رموز کدبانوگری


▪ برای تمیز کردن گل‌های خشک مصنوعی می‌توانید از سشوار با درجه کم استفاده کنید .
▪ برای ضدعفونی کردن سینک ( ظرفشویی ) آشپزخانه از محلول‌های شیمیایی استفاده نکنید ،‌ به جای آنها از محلول نمک استفاده کنید .
▪ برای مراقبت از وسایل و لوازم والبسه چرمی ، کافی است آنها را با آب گرم و صابون بشویید و سپس آبکشی کنید و اجازه دهید چرم خشک شود تا روغن طبیعی خود را بازیابد .
▪ برای تمیزکردن غذا از قابلمه آن را پر از سرکه کرده و بعد از نیم ساعت قابلمه را با آب و مایع ظرفشویی به راحتی بشویید .
▪ برای تمیز کردن رنده ، مقداری نان خشک بر روی آن بمالید .
▪ جهت از بین بردن بوی پیاز می‌توانید دستان خود را قبل و بعد از پوست کندن پیاز به کمی سرکه آغشته کنید.
▪ جهت از بین بردن بوی نامطبوع غذا از روی ظروف کافی است ظرف را در آب محتوی کمی سرکه مدتی خیس کنید و سپس بشویید .
▪ جهت پاکسازی تخته آشپزخانه که معمولاً در اثر خردکردن سبزیجات مختلف رنگ می‌گیرد ، کافی‌است تخته‌های چوبی را با مقداری سرکه شستشو دهید .
منبع : سایت زنان آموزش و پرورش استان اصفهان


همچنین مشاهده کنید