سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا
بادمجان ، جوجه گیاهی
بادمجان یکی از خوراکیهایی است که خاصیتهای زیادی دارد . بنابر این هرکس مناسب با وضعیت خود باید از آن استفاده کند یا این که آن را نخورد .
● اکنون خاصیتهای بادمجان را بخوانید :
۱) از نظر غذایی ، نیروی زیادی ندارد به همین دلیل در رژیم لاغری از آن استفاده میشود .
۲) اگر به خوردن بادمجان حساسیت دارید مصرف نکنید .
۳) بادمجان معده را تقویت میکند .
۴) بهترین نوع بادمجان ، قلمی ، بدون تخم و رسیده است . به دلیل داشتن گوشت زیاد و نداشتن تخم بعضی قدیمیها ، به بادمجان خوب ، جوجه گیاهی میگفتند !
۵) قبل از پختن بادمجان ، چند شکاف در آن درست کنید ، روی آن نمک بریزید و در آب سرد بچینید . مدتی بعد آب سیاه و تند آن را عوض کنید تا هم سم آن گرفته شود و هم خوشمزهتر شود .
۶) بادمجان را با روغن بودار سرخ نکنید . اگر روغن نباتی بیبو نیست ، با کمک پیاز و سیر آن را خوشبو کنید .
۷) اگر چربی شما بالاست ، خودتان را به آبپز آن عادت بدهید .
۸) خوردن بادمجان ، بوی عرق بدن را از بین میبرد .
۹) اگر شما از کسانی هستید که دستهایتان همیشه عرق میکند . از آب سیاه پوست بادمجان استفاده کنید .
کوبیده پوست را در دست بگیرید یا دست خود را مدتی در جوشانده گرم آن بگذارید .
منبع : سایت آموزش و پرورش استان اصفهان
همچنین مشاهده کنید