پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

سمبوسه عربی


سمبوسه عربی
غذاهای عربی همیشه از طعم خوبی برخوردار هستند و به خاطر مصرف ادویه زیاد در آنها خوش‌بو هم هستند.
امروز در این ستون به شما طرز تهیه سمبوسه را آموزش می‌دهیم. سمبوسه در اصل یک غذای عربی است شاید به این خاطر است که در بین جنوبی‌ها طرفدار زیادی دارد.
شما هم این غذا را بپزید شاید طرفدار آن شوید.
● موادلازم:
▪ آرد ۴ پیمانه
▪ خمیر مایه ۲ قاشق غذاخوری
▪ شکر یک قاشق غذاخوری
▪ نمک یک قاشق مرباخوری
▪ روغن نباتی ۴/۱ لیوان
▪ شیرخشک ۶ قاشق غذاخوری
▪ آب داغ ۵/۱ لیوان
▪ اسفناج ۵/۱ کیلو پخته و ریز شده
▪ پیاز ۵ عدد رنده شده
▪ سماق یک قاشق مرباخوری
▪ رب انار ۲/۱ قاشق مرباخوری
▪ پودر دارچین کمی
▪ روغن زیتون ۵/۱ لیوان
▪ آبلیمو ۵/۱ لیوان
● طرز تهیه:
اسفناج، پیاز، سماق، نمک، رب انار و دارچین را با هم مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه در یک صافی بریزید. مواد را بین دو دست فشار دهید تا آب آن کاملاً برود. در آخر روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده. به طوری که کاملاً جذب مواد شود. برای تهیه سمبوسه روی یک سینی را آرد بپاشید و با وردنه خمیر را پهن کنید. روی خمیر را به صورت مثلث برگردانید به طوری که روی مواد را بپوشاند. سینی فر را چرب کرده، آرد بپاشید و سمبوسه‌ها را با فاصله در سینی بچینید. سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده‌اید گذاشته و سمبوسه‌ها را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا طلایی‌رنگ شود.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید