پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

دلمه فلفل سبز


دلمه فلفل سبز
● مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر
▪ فلفل دلمه‌ای رنگی متوسط: ۴ عدد
▪ کره: ۵۰ گرم
▪ پیاز متوسط: ۴ عدد
▪ پودر زعفران: ۱/۴ قاشق چایخوری
▪ ریحان خشک: ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل: ۲قاشق چایخوری
▪ سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
▪ قارچ: ۲۰۰ گرم
▪ زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
▪ پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
▪ روغن مایع: ۱/۳ پیمانه
▪ شیر:۱/۴ پیمانه
● طرز تهیه:
با دقت سر فلفل دلمه‌ای را برش می‌دهیم، تخم‌‌های داخل آن را در آورده، با کمی نمک به مدت ۲ دقیقه می‌‌جوشانیم. بعد آنها را برعکس قرار می‌دهیم تا آب آنها برود. پیازها را با روغن مایع سرخ کرده و قارچ را لحظاتی تفت می‌دهیم. سپس به آن نمک، زردچوبه، فلفل، ریحان خشک و زعفران زده و بعد سیب‌زمینی‌هایی که از قبل پخته و له کرده‌ بودیم، را با شیر و کره به صورت پوره در می‌آوریم. بعد پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کرده تا یک دست شود. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و داخل فلفل‌ها را پر می‌کنیم و بقیه پنیر پیتزای رنده شده را روی آن می‌ریزیم. بعد در فلفل دلمه‌ای پر شده را گذاشته، با برسی کره آب شده را به تمام فلفل‌ها مالیده، توی سینی فر می‌چینیم و آن را درون فر تا درجه ۱۸۰ درجه سانتی‌‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه می‌گذاریم تا خوب بپزد. غذا آماده سرو است.

منبع: مجله خانواده سبز
منبع : .tehroon۲۰


همچنین مشاهده کنید