پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
اسیدهای چرب روغن زیتون از لخته شدن خون جلوگیری میکند
اولئیک اسید، نام اسید چرب موجود در روغن زیتون است که موجب کاهش LDL یا همان کلسترولهای بد در بدن شده و از طرف دیگر موجب بالارفتن HDL خون یا همان ماده حامل چربیها در خون میشود که این ماده از لخته شدن و رسوب خون در رگها جلوگیری میکند. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان این مطلب گفت: «بدترین نوع اسیدهای چرب نیز اسیدهای چرب ترانس است که عامل هیدروژنه شدن روغنهای مایع و همچنین پالمتیک و میرسیتیک هستند که اثری کاملا عکس اسیدهای چرب روغن زیتون داشته و سبب کاهش سطح HDL و افزایش LDL خون میشوند.» وی ادامه داد: «از جمله مواد غذایی که حاوی این اسیدهای چرب مضر سلامتی یعنی پالمتیک و میرسیتیک هستند، میتوان به گوشت قرمز و چربی لبنیاتی همچون کره و ماستهای پرچرب اشاره کرد که این اسیدهای چرب، سبب احتمال بروز بیشتر بیماریهایی از جمله بیماریهای قلبی و عروقی میشوند.»
منبع : روزنامه سلامت
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی پاکستان سریلانکا حجاب دولت کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور
کنکور هواشناسی سازمان سنجش سیل تهران زنان شهرداری تهران پلیس اصفهان فراجا قتل سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو دلار بانک مرکزی بازار خودرو ارز قیمت سکه ایران خودرو تورم سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران سحر دولتشاهی مهران مدیری کتاب بازیگر شعر تئاتر سینما صدا و سیما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا روسیه جنگ غزه چین اوکراین طوفان الاقصی اتحادیه اروپا حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور فوتسال تیم ملی فوتسال ایران والیبال
هوش مصنوعی همراه اول ناسا فیلترینگ فناوری اپل ایلان ماسک تیک تاک سامسونگ
سلامت روان استرس افسردگی داروخانه پیری هندوانه دوش گرفتن