سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا
خورش قیمه
●مــــــــواد لازم:
▪ مغز ران گوساله یا گوسفند ۷۵۰ گرم
▪ لپه ۱۰۰ گرم
▪ پیاز سرخ کرده ۲ قاشق غذاخوری
▪ لیموعمانی ۴ تا ۵ عدد
▪ سیب زمینی ۵ عدد متوسط
▪ رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
▪ روغن به مقدار کافی برای سرخ کردن سیب زمینی
▪ نمک و فلفل به مقدار کافی
● طــــــــرز تهیه
پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ریز کرده سپس با پیاز سرخ کرده و لپه را در ظرفی میریزیم و دو سه قاشق روغن به آن اضافه کرده و ظرف را روی آتش میگذاریم و لپه را به این ترتیب کمی سرخ میکنیم. این عمل از وارفتن لپه هنگام طبخ، جلوگیری مینماید. گوشت را داخل ظرف میریزیم و در آنرا میگذاریم تا آب آن کشیده شود، بعد دو لیوان آب میریزیم کمی نمک و فلفل و رب گوجه و لیمو عمانی را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم با یک حرارت ملایم پخته شود و کاملا" جا بیافتد سیب زمینی را خلال کرده و جداگانه آنرا سرخ میکنیم و در حین سرخ کردن کمی نمک میزنیم. خورشت را بعد از آماده شدن در ظرف مناسب کشیده و سیب زمینی ها را روی آن میریزیم.
منبع : سایت کامتونت
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی حجاب دولت مجلس رئیس جمهور سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رهبر انقلاب دولت سیزدهم
سازمان هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران بارش باران قوه قضاییه سیل پلیس فضای مجازی سلامت وزارت بهداشت آتش سوزی
قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو خودرو بازار خودرو سایپا قیمت طلا بانک مرکزی دلار بورس مالیات تورم
ترانه علیدوستی عربستان سینمای ایران تلویزیون حج سینما سریال سعدی تئاتر
دانشجویان دانش بنیان اینترنت دانشگاه آزاد اسلامی کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه آمریکا روسیه جنگ غزه فلسطین ترکیه چین عملیات وعده صادق حماس اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال رئال مادرید بارسلونا بازی سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر دیوید تیلور
ایلان ماسک هوش مصنوعی تبلیغات اپل تلگرام ناسا باتری فناوری سامسونگ همراه اول
افسردگی پیری یبوست دمنوش صبحانه فشار خون