جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

املت با طعم ماهی


املت با طعم ماهی
اگر دیر به خانه رسیده‌اید و تنها موجودی یخچالتان برای خوردن، تخم مرغ است و نگران تکراری‌بودن طعم آن هستید، ستون امروز آشپز بانو را بخوانید تا بتوانید با همان تخم‌مرغ‌های موجود، املت با طعم دیگری تحویل خانواده بدهید.
● مواد لازم:
▪ پیاز رنده شده نرم: یک عدد بزرگ
▪ تخم‌مرغ زده‌شده: ۵ عدد
▪ روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
▪ گوجه‌فرنگی رنده‌شده نرم :۲ عدد
▪ جعفری ریز‌شده: یک چهارم لیوان
▪ تن‌ماهی بدون‌روغن: یک قوطی ریز‌شده
▪ نمک: یک قاشق چایخوری
▪ ادویه مخلوط: کمی فلفل قرمز: کمی
▪ آرد: ۲ قاشق غذاخوری
▪ بیکینگ‌پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ سیر کوبیده‌شده: یک عدد
● طرز تهیه:
۱) گوجه‌فرنگی و پیاز وجعفری را با هم مخلوط کرده، نمک و ادویه و سیر را به آن اضافه کرده با دست هم می‌زنیم.
۲) تخم‌مرغ زده‌شده و روغن نباتی را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم.
۳) تن‌ماهی را به مواد اضافه کرده،خوب هم می‌زنیم.
۴) در آخر آرد و بیکینگ‌ پودر را اضافه کرده و مواد را هم می‌زنیم.
۵) سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کرده و مواد را داخل سینی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر می‌گذاریم تا زمانی که سطح املت طلایی رنگ شود.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید