جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
املت با طعم ماهی
اگر دیر به خانه رسیدهاید و تنها موجودی یخچالتان برای خوردن، تخم مرغ است و نگران تکراریبودن طعم آن هستید، ستون امروز آشپز بانو را بخوانید تا بتوانید با همان تخممرغهای موجود، املت با طعم دیگری تحویل خانواده بدهید.
● مواد لازم:
▪ پیاز رنده شده نرم: یک عدد بزرگ
▪ تخممرغ زدهشده: ۵ عدد
▪ روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
▪ گوجهفرنگی رندهشده نرم :۲ عدد
▪ جعفری ریزشده: یک چهارم لیوان
▪ تنماهی بدونروغن: یک قوطی ریزشده
▪ نمک: یک قاشق چایخوری
▪ ادویه مخلوط: کمی فلفل قرمز: کمی
▪ آرد: ۲ قاشق غذاخوری
▪ بیکینگپودر: یک قاشق مرباخوری
▪ سیر کوبیدهشده: یک عدد
● طرز تهیه:
۱) گوجهفرنگی و پیاز وجعفری را با هم مخلوط کرده، نمک و ادویه و سیر را به آن اضافه کرده با دست هم میزنیم.
۲) تخممرغ زدهشده و روغن نباتی را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم.
۳) تنماهی را به مواد اضافه کرده،خوب هم میزنیم.
۴) در آخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مواد را هم میزنیم.
۵) سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کرده و مواد را داخل سینی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر میگذاریم تا زمانی که سطح املت طلایی رنگ شود.
منبع : روزنامه تهران امروز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اسرائیل ایران اصفهان ایران و اسرائیل انفجار استان اصفهان حمله ایران به اسرائیل گشت ارشاد حجاب ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت وعده صادق
سیل تهران فراجا زلزله هواشناسی زمین قتل قوه قضاییه سیلاب فضای مجازی شهرداری تهران سازمان هواشناسی
قیمت خودرو چین قیمت طلا فرودگاه بانک مرکزی بازار خودرو خودرو قیمت دلار تورم ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت سکه
تلویزیون سینمای ایران احسان علیخانی کتاب تئاتر موسیقی
اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا سازمان ملل جنگ غزه روسیه امیرعبداللهیان شورای امنیت عملیات وعده صادق حماس اسراییل
استقلال فوتبال پرسپولیس شمس آذر قزوین علی دایی لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا صنعت نفت آبادان رئال مادرید بارسلونا بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی گوگل فناوری سامسونگ تلگرام اپل ناسا وزیر ارتباطات
خواب پزشک چاقی پیاده روی