چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

غذای روزهای سرماخوردگی


غذای روزهای سرماخوردگی
امروز در ستون آشپز بانو به شما طرز تهیه غذایی را آموزش می‌دهیم که مناسب برای روزهایی است که اعضای خانواده‌تان سرما خورده‌اند.
● سوپ مرغ و برنج غذایی با طعم متفاوت برای این روزهاست.
● سوپ مرغ و برنج
● مواد لازم:
▪ مرغ ۱۰۰گرم
▪ برنج یک دوم لیوان
▪ آب ۸لیوان
▪ کره یک قاشق غذاخوری
▪ جعفری ریز شده یک سوم لیوان
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
● طرز تهیه:
۱) مرغ را تکه می‌کنیم خوب می‌شوییم و در قابلمه می‌ریزیم سپس آب را به آن اضافه می‌کنیم.
۲) ابتدا شعله را زیاد می‌کنیم تا آب به جوش آید سپس شعله را کم کرده و می‌گذاریم مرغ به مدت ۲ ساعت بپزد.
۳) پوست و استخوان مرغ را جدا کرده و آن را ریش‌ریش می‌کنیم.
۴) مرغ ریش شده را با آب مرغ مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می‌گذاریم.
۵) برنج و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.
۶) نمک و فلفل را اضافه کرده می‌گذاریم سوپ به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم درست شود.
۷) در آخر کره را به آن اضافه کرده هم می‌زنیم و سپس سوپ را در ظرف مخصوص می‌ریزیم.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید