یکشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۶ / Sunday, 25 February, 2018

رنگین‌کمانی از سلامت


رنگین‌کمانی از سلامت
● تنوع رنگ‌ها در غذای سالم
سبزیجات و میوه‌های سبز مانند کلم، اسفناج وکاهو با داشتن فیبر، آهن، ویتامین k و کلسیم زیاد و غنی بودن از لوتئین و اسیدفولیک و بسیاری از ویتامین‌ها به‌خصوص از گروه ب می‌‌توانند رنگ سبز را در رنگین‌کمان سلامت شما بکشند. همان‌طور که می‌‌دانید آهن برای پیشگیری از کم‌خونی و کلسیم برای استحکام استخوان و سلامت دندان ضروری است.
اسید فولیک هم در سلامت قلب و پیشگیری از نقایص جنین مؤثر است. بد نیست بدانید گلوتاتیون که در اسفناج، آووکادو و کلم بروکلی وجود دارد در محافظت از دی-ان-آ و آر-ان-آ و تقویت سیستم ایمنی نقش دارد. لوتئین هم نوعی آنتی‌اکسیدان است که از چشم محافظت کرده و جلوی آب مروارید و تخریب سلول‌های ماکولای چشم در اثر پیری را می‌‌گیرد.
لازم است بدانید کلروفیل۲ هم که شاید معروف‌ترین رنگدانه سبزیجات باشد، در مطالعات اخیر به عنوان یک ماده ضدسرطان شناخته شده است. یادتان باشد رنگ هر میوه‌ ناشی از ترکیب رنگدانه‌های مختلف است، اما به دلیل غلبه یک رنگدانه بر بقیه آنها، رنگ میوه متمایز می‌‌شود.
مثلاً میوه‌های سبز و زرد و حتی نارنجی هر سه لوتئین دارند اما در میوه سبز رنگدانه کلروفیل و در میوه نارنجی رنگدانه بتا کاروتن غالب است. همین هم باعث شده رنگ میوه‌های سبز همیشه مثل هم نباشد. سیب‌های سبزی که لپشان سرخ شده را به خاطر بیاورید!
● قرمز چون انار!
میوه‌های قرمز مانند توت فرنگی، گیلاس، هندوانه، گوجه فرنگی، سیب قرمز و... برای عملکرد قلب و مغز شما مفیدند. همین توت فرنگی کوچک سرشار از ویتامین آ و ث بوده و پتاسیم و منیزیم بالایی دارد. این میوه‌های قرمز- نارنجی دارای لیکوپن (یکی از قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان‌های طبیعت!) هستند که محافظ قلب بوده و بر ضد سرطان‌ها به‌خصوص سرطان پروستات عمل می‌‌کند.
مطالعات دانشگاه هاروارد نشان داده خطر سرطان پروستات در کسانی که در هفته ۱۰ وعده یا بیشتر گوجه فرنگی می‌‌خورند، تا ۳۵ درصد کمتر است. بد نیست بدانید «لیکوپن» از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که با پخته شدن نه‌تنها از بین نمی‌‌رود بلکه بیشتر هم می‌‌شود. بنابراین بهتر است در پختن غذاهای خود حتماً از آن استفاده کنید.
یک ماده ضد سرطان دیگر که در میوه‌های قرمزی مانند انار، تمشک و توت فرنگی وجود دارد، اسید الاجیک است. جالب است بدانید این ماده می‌‌تواند جلوی پیر شدن مغز و از دست دادن حافظه را هم بگیرد.
● آلبالو یا انگور؟!
رنگ بنفش و آبی که در تمشک، آلبالو، زغال‌اخته، انگور، آلو و توت سیاه دیده می‌‌شود، به علت وجود رنگدانه‌هایی به نام آنتوسیانین است که نوعی آنتی‌اکسیدان بالقوه محسوب می‌‌شود و می‌‌تواند بر ضد سرطان و التهاب عمل کرده و در کاهش فشار خون و جلوگیری از سخت شدن دیواره رگ‌ها مفید باشد.
البته در طبیعت بیش از ۶۰۰ نوع آنتوسیانین وجود دارد، بنابراین اگر آلبالو خورده بودید از خوردن انگور سیاه امتناع نکنید. علاوه بر این اثبات شده که در خانواده آلبالو مقدار زیادی ملاتونین هم وجود دارد. تحقیقات قبلی نشان داده بود افرادی که دچار حمله قلبی شده‌اند، سطح ملاتونین پایینی دارند.
این ماده در عملکرد سیستم ایمنی هم مؤثر شناخته شده. جالب است بدانید بعضی مطالعات نشان داده انگور می‌‌تواند خطر آترواسکلروز یا سخت شدن دیواره رگ‌ها را کم کند. این خاصیت در اثر وجود ماده‌ای به نام «رسوراترول» در انگور است. شاید نیاز به گفتن نباشد اما این میوه‌ها به همان نسبت که رنگشان با قرمز درآمیخته باشد، دارای لیکوپن و بتاکاروتن هم هستند.
آن‌قدر این تابلوی نقاشی میوه‌ها در طبیعت ظرافت داشته و از ترکیب رنگ‌های مختلف در آفرینش آن‌ها استفاده شده که هیچ نقاشی نمی‌‌تواند چنین ترکیباتی را دوباره بازسازی کند. شاید به همین علت است که متخصصان علم پزشکی توصیه می‌کنند به‌جای استفاده از مکمل‌ها و ویتامین‌های ساخته دست بشر، باید از میوه و سبزیجات طبیعی استفاده کرد. پرتقالی به رنگ خورشید!
● میوه‌های خورشید
میوه‌های زرد و نارنجی از جمله گریپ فروت، طالبی، کدوحلوایی و هویج مانند میوه‌های سبز، دارای اسید فولیک و ویتامین ث و فلاونول هستند که در تقویت سیستم ایمنی نقش دارند. جالب است بدانید طالبی دارای آنتی‌اکسیدانی به نام پلی فنول است که در تنظیم شکل‌گیری اکسید نیتریک دخالت داشته و از حمله قلبی جلوگیری می‌‌کند.
علاوه بر این میوه‌های زرد و نارنجی دارای آنتی‌اکسیدان دیگری به نام بتاکاروتن هستند که در واقع پیش‌ساز ویتامین «آ» بوده و برای سلامت چشم اهمیت دارد. زیگزانتین هم از دیگر ترکیبات میوه‌های نارنجی است که آن هم برای چشم مفید است. بد نیست بدانید پرتقال نوعی فلاوونوئید به نام «هسپرتین» هم دارد که تکثیر ویروس‌هایی مانند تبخال و آنفلوآنزا را کند می‌‌کند.
سیر و پیاز که سفیدی را برای شما هدیه می‌‌آورند، با داشتن ترکیبات ارگانوسولفور می‌‌توانند دستگاه گوارش شما را از سرطان محافظت کرده و از شکل‌گیری پلاک‌های عروقی در رگ‌ها جلوگیری کنند.
علاوه بر این محققان معتقدند این میوه خاصیت ضد باکتریال، ضد قارچی و ضد ویروسی هم دارد. حالا دیگر می‌‌توانید درک کنید که چرا این‌قدر پزشکان بر خوردن دست‌کم ۵ واحد میوه و سبزی در روز، به‌خصوص از نوع رنگینش! تاکید می‌‌کنند.

http://www.shad۲۳.blogfa.ir/post-۲۰۴۳.aspx

منبع : مطالب ارسال شده

مطالب مرتبط

تهیه مواد غذایی سالم


تهیه مواد غذایی سالم
این‌ روزها كمبود وقت‌ و شرایط‌ ویژه‌ زندگی‌ انسانها این‌ امكان‌ را به‌ آنها نمی‌دهد كه‌ وقت‌ كافی‌ صرف‌ شناخت‌موادغذایی‌ مناسب‌ و انتخاب‌ یك‌ برنامه‌ غذایی‌ مناسب‌ كنند. اما همه‌ مشكل‌ در این‌ مساله‌ خلاصه‌ نمی‌شود،زیرا همان‌ موادغذایی‌ كه‌ با قیمت‌ گران‌ و صرف‌ وقت‌ بسیار در آشپزخانه‌ تبدیل‌ به‌ غذای‌ مصرفی‌ می‌گردندنیز شرایط‌ سالم‌ و ویژگیهای‌ یك‌ غذای‌ كاملا بهداشتی‌ را ندارند. در سالهای‌ گذشته‌ وقوع‌ بیماریهای‌ ناشی‌ ازموادغذایی‌ نه‌ تنها در كشورهای‌ در حال‌ توسعه‌ با فقر بهداشتی‌ بلكه‌ در كشورهای‌ توسعه‌یافته‌ با استانداردبالای‌ بهداشتی‌ نیز رو به‌ افزایش‌ بوده‌ است‌ و این‌ در حالی‌ است‌ كه‌ اصولا بیان‌ آمار و اط‌لاعاتی‌ دقیق‌ دركشورهای‌ در حال‌ توسعه‌ بسیار مشكل‌ است‌. غذا عاملی‌ است‌ كه‌ می‌تواند به‌ خاط‌ر ماهیت‌ خود بسیاری‌ ازعوامل‌ بیماری‌زا را حمل‌ نموده‌ و خود نیز شرایط‌ رشد این‌ عوامل‌ را فراهم‌ آورد، به‌ همین‌ لحاظ‌ و همچنین‌ به‌خاط‌ر نقش‌ مهم‌ موادغذایی‌ در تامین‌ سلامت‌، رشد و نمو انسان‌، لازم‌ است‌ به‌ مساله‌ موادغذایی‌ و ارتباط‌ آن‌ بامحیط‌ و عوامل‌ جانبی‌ تاثیرگذار بر آن‌ به‌ دقت‌ توجه‌ شود. امروزه‌ با توجه‌ به‌ بروز مشكلات‌ عدیده‌ای‌ كه‌مصرف‌ موادغذایی‌ آلوده‌ به‌ وجود می‌آورد و همچنین‌ بروز انواع‌ بیماریهای‌ ناشی‌ از آن‌، توجهی‌ جهانی‌ به‌سمت‌ بهداشت‌ مواد غذایی‌ معط‌وف‌ گردیده‌ است‌.
رعایت‌ اصول‌ بهداشت‌ موادغذایی‌ در كلیه‌ مراحل‌ تولید، توزیع‌، عرضه‌ و مصرف‌ عاملی‌ است‌ كه‌ از بروزبسیاری‌ از بیماریها جلوگیری‌ می‌نماید. در همین‌ راستا سازمانهای‌ بین‌المللی‌، منط‌قه‌ای‌ و ملی‌ كه‌ به‌ نحوی‌ بامساله‌ موادغذایی‌ سر و كار دارند اقدام‌ به‌ تهیه‌، تدوین‌ و انتشار دستورالعملها و راهنماییها برای‌ مصرف‌موادغذایی‌ توسط‌ گروههای‌ مختلف‌ جوامع‌ نموده‌اند. این‌ امر با تاكید بیشتر بر گروههای‌ آسیب‌پذیر شامل‌افراد مسن‌، نوزادان‌ و كودكان‌ و زنان‌ باردار صورت‌ می‌پذیرد.
در همین‌ زمینه‌ سازمان‌ جهانی‌ بهداشت‌ در مجموعه‌ای‌، اصول‌ پایه‌ و ضروری‌ را جهت‌ تهیه‌ موادغذایی‌ سالم‌ وبهداشتی‌ برای‌ كودكان‌ و نوزادان‌ انتشار داده‌ است‌ كه‌ توجه‌ به‌ مفاد آن‌ و رعایت‌ كلیه‌ موارد آن‌ بخصوص‌توسط‌ مادران‌ می‌تواند تا حد زیادی‌ تامین‌كننده‌ بهداشت‌ موادغذایی‌ مورد مصرف‌ نوزادان‌ و كودكان‌ و درنهایت‌ تامین‌ سلامت‌ آنان‌ باشد.
۱ــ توجه‌ كنید پخت‌ موادغذایی‌ به‌ ط‌ور كامل‌ صورت‌ گیرد:
بسیاری‌ از موادغذایی‌ خام‌ بخصوص‌ گوشت‌، شیر نجوشیده‌ و سبزیجات‌ اغلب‌ میكروبهای‌ بیماری‌زا دارند.پختن‌ موادغذایی‌ به‌ ط‌ور كامل‌ باعث‌ می‌شود این‌ میكروبها از بین‌ بروند. برای‌ این‌ منظ‌ور، تمام‌ قسمتهای‌ ماده‌غذایی‌ باید به‌ دمای‌ حداقل‌ ۷۰ درجه‌ سانتیگراد برسد.
۲ــ حتی‌الامكان‌ از نگهداری‌ موادغذایی‌ پخته‌ شده‌، خودداری‌ كنید:
غذا را برای‌ نوزادان‌ و كودكان‌ به‌ صورت‌ تازه‌ تهیه‌ كنید و آن‌ را پس‌ از خنك‌ شدن‌ در اسرع‌ وقت‌ به‌ كودك‌بدهید. باقیمانده‌ غذایی‌ كه‌ برای‌ مصرف‌ نوزادان‌ و كودكان‌ تهیه‌ می‌شود ترجیحا نباید نگهداری‌ گردد. اگرامكان‌ آن‌ نیست‌ كه‌ در هر وعده‌ برای‌ كودكان‌ غذا تهیه‌ نمایید، غذا را فقط‌ برای‌ وعده‌ بعدی‌ نگه‌ دارید. در ط‌ی‌ این‌مدت‌ غذا یا باید در سرما نگهداری‌ گردد (در دمای‌ زیر ۱۰ درجه‌ سانتیگراد) یا اینكه‌ گرم‌ نگه‌ داشته‌ شود (۶۰درجه‌ یا بیشتر). اگر می‌خواهید غذای‌ وعده‌ قبل‌ را به‌ كودك‌ بدهید، باید مجددا آن‌ را گرم‌ كنید. در این‌ حالت‌ هم‌تمام‌ قسمتهای‌ ماده‌ غذایی‌ باید به‌ دمای‌ حداقل‌ ۷۰ درجه‌ سانتیگراد برسد.
۳ــ از تماس‌ بین‌ موادغذایی‌ خام‌ و پخته‌ شده‌ جلوگیری‌ كنید:
مواد غذایی‌ خام‌ اگر كوچكترین‌ تماسی‌ با مواد غذایی‌ پخته‌ شده‌ پیدا كنند باعث‌ آلوده‌ شدن‌ آنها می‌شوند. آلوده‌شدن‌ می‌تواند به‌ ط‌ور مستقیم‌ باشد. مثلا وقتی‌ كه‌ موادغذایی‌ خام‌ و پخته‌ با هم‌ مستقیما تماس‌ پیدا كنند.
همچنین‌ آلوده‌ شدن‌ می‌تواند از راه‌ غیرمستقیم‌ باشد برای‌ مثال‌ انتقال‌ آلودگی‌ از ط‌ریق‌ دستها، حشرات‌، ابزارو سط‌وح‌ كثیف‌. بنابراین‌ دستها باید پس‌ از هر بار كار كردن‌ با مواد غذایی‌ حساس‌ و فسادپذیر مانند گوشتهاشسته‌ شود. ابزار كاری‌ كه‌ با موادغذایی‌ خام‌ در تماس‌ هستند نیز قبل‌ از استفاده‌ برای‌ موادغذایی‌ پخته‌ شود،
باید به‌ دقت‌ شسته‌ شوند.
اگر به‌ غذای‌ پخته‌ و آماده‌ مصرف‌، هر ماده‌ غذایی‌ دیگری‌ افزوده‌ گردد، ممكن‌ است‌ مجددا باعث‌ انتقال‌میكروبهای‌ بیماری‌زا به‌ آن‌ غذا شود. در این‌ موقع‌ كل‌ ماده‌ غذایی‌ باید مجددا به‌ ط‌ور كامل‌ پخته‌ شود و حرارت‌بیند.
۴ــ میوه‌جات‌ و سبزیجات‌ را بشویید.
میوه‌جات‌ و سبزیجات‌ مخصوصا اگر به‌ صورت‌ خام‌ به‌ بچه‌ها داده‌ شوند، باید به‌ دقت‌ سالم‌سازی‌ (شستشو،انگل‌زدایی‌ و ضدعفونی‌) شوند. تا آنجا كه‌ امكان‌ دارد سعی‌ كنید پوست‌ میوه‌جات‌ و سبزیجاتی‌ مانند هویج‌ رابگیرید. در مواقعی‌ كه‌ احتمال‌ دارد سبزیجات‌ و میوه‌جات‌ آلودگی‌ شدید داشته‌ باشند (مثلا هنگامی‌ كه‌ ازفاضلاب‌ تصفیه‌ نشده‌ برای‌ آبیاری‌ محصول‌ و تقویت‌ خاك‌ استفاده‌ می‌شود) باید در صورت‌ امكان‌ آنها راپوست‌گیری‌ كرد و در غیر اینصورت‌ باید قبل‌ از مصرف‌ آنها را به‌ ط‌ول‌ كامل‌ پخت‌.
۵ــ از آب‌ سالم‌ استفاده‌ كنید:
آبی‌ كه‌ برای‌ تهیه‌ و پخت‌ موادغذایی‌ به‌ كار می‌رود از لحاظ‌ سالم‌ بودن‌ به‌ همان‌ اندازه‌ اهمیت‌ دارد كه‌ سالم‌بودن‌ آب‌ برای‌ نوشیدن‌ با اهمیت‌ است‌.
آبی‌ كه‌ برای‌ مواد غذایی‌ به‌ كار می‌رود باید جوشانده‌ شود مگر آنكه‌ ماده‌ غذایی‌ مورد نظ‌ر پس‌ از افزودن‌ آب‌به‌ آن‌ پخته‌ شود (مانند برنج‌). به‌ یاد داشته‌ باشید یخی‌ كه‌ از آب‌ غیرسالم‌ تهیه‌ می‌شود نیر ناسالم‌ وغیربهداشتی‌ است‌.
۶ــ دستها را به‌ ط‌ور مرتب‌ بشویید:
قبل‌ از شروع‌ كار و توزیع‌ غذا و بعد از هر دفعه‌ استفاده‌ از مواد غذایی‌، هنگامی‌ كه‌ كودك‌ خود را تمیزمی‌نمایید، دستهای‌ خود را نیز كاملا بشویید
۷ــ تا حد ممكن‌ از تغذیه‌ نوزادان‌ با بط‌ری‌ خودداری‌ نمایید:
برای‌ تغذیه‌ كودك‌ خود از فنجان‌ استفاده‌ كنید.
توجه‌ داشته‌ باشید كه‌ معمولا تمیز كردن‌ پستانك‌ به‌ صورت‌ كامل‌ انجام‌ نمی‌گیرد. فنجان‌، قاشق‌، ظ‌روف‌ وسایر وسایل‌ كه‌ برای‌ تغذیه‌ نوزاد به‌ كار می‌روند باید بلافاصله‌ پس‌ از استفاده‌ به‌ صورت‌ كامل‌ تمیز گردند.
اگر از بط‌ری‌ برای‌ تغذیه‌ كودك‌ خود استفاده‌ می‌كنید و ناچار به‌ انجام‌ این‌ كار هستید، باید پس‌ از هر باراستفاده‌، بط‌ری‌ را در آب‌ بجوشانید.
۸ــ مواد غذایی‌ را از دسترس‌ موجودات‌ موذی‌ و بخصوص‌ حشرات‌ و جوندگان‌ دور نگه‌ دارید:
توجه‌ داشته‌ باشید كه‌ حشرات‌ و جوندگان‌ و سایر حیوانات‌ دارای‌ میكروبهای‌ بسیار هستند كه‌ می‌توانند عامل‌بیماریهای‌ زیادی‌ باشند، و از ط‌ریق‌ آلوده‌ شدن‌ موادغذایی‌، شما و كودك‌ شما را بیمار خواهند كرد.
۹ــ موادغذایی‌ را حتما در یك‌ محل‌ مط‌مئن‌ نگهداری‌ كنید:
توجه‌ داشته‌ باشید كه‌ مواد سمی‌ و شیمیایی‌ را در ظ‌روفی‌ كه‌ با برچسبهای‌ ویژه‌ مشخص‌ شده‌اند و به‌ صورت‌جدا از ظ‌روف‌ موادغذایی‌ نگهداری‌ كنید. برای‌ اینكه‌ مواد غذایی‌ دور از دسترس‌ حشرات‌ موذی‌ و جوندگان‌باشند باید از ظ‌روف‌ دردار استفاده‌ نمایید. توجه‌ داشته‌ باشید ظ‌روفی‌ كه‌ قبلا در آنها مواد شیمیایی‌ نگهداری‌كرده‌اید نباید برای‌ استفاده‌ و نگهداری‌ مواد غذایی‌ به‌ كار روند.
۱۰ــ محوط‌ه‌ای‌ كه‌ در آن‌ مواد غذایی‌ تهیه‌ می‌شوند را كاملا تمیز نگهدارید:
هرگز از یاد نبرید كه‌ سط‌وحی‌ كه‌ برای‌ تهیه‌ مواد غذایی‌ از آنها استفاده‌ می‌شوند، مستعد پرورش‌ میكروبهای‌بیماری‌زا هستند. پس‌ بهتر است‌ پس‌ از هر بار تهیه‌ مواد غذایی‌، محل‌ مورد نظ‌ر را تمیز كرده‌ و آن‌ را به‌ صورت‌كامل‌ ضدعفونی‌ نمایید.
۱۱ــ شرایط‌ روحی‌ مناسب‌ را به‌ هنگام‌ استفاده‌ از مواد غذایی‌ فراموش‌ نكنید:
این‌ نكته‌ مهم‌ و اساسی‌ را همواره‌ و در هر شرایط‌ی‌ به‌ خاط‌ر داشته‌ باشید كه‌ شرایط‌ روحی‌ شما و دوری‌ از هرگونه‌ آشفتگی‌ و استرس‌ به‌ هنگام‌ صرف‌ مواد غذایی‌ به‌ همان‌ اندازه‌ اهمیت‌ دارد كه‌ تهیه‌ مواد غذایی‌ سالم‌اهمیت‌ دارند. در حقیقت‌ خط‌ر استفاده‌ از مواد غذایی‌ در حالی‌ كه‌ شرایط‌ روحی‌ مناسبی‌ ندارید یا به‌ شدت‌ دچاراسترس‌ هستید همان‌قدر مضر است‌ كه‌ استفاده‌ از مواد غذایی‌ فاسد به‌ بدن‌ شما ضرر می‌زند.

وبگردی
لحظات ترسناک فرود بدون چرخ فوکر١٠٠ هواپیمایی آسمان
لحظات ترسناک فرود بدون چرخ فوکر١٠٠ هواپیمایی آسمان - در این ویدئو لحظات نفس گیر و ترسناک فرود بدون چرخ فوكر ١٠٠ هواپیمایی آسمان در اردیبهشت١٣٩٣ در زاهدان را مشاهده می کنید. در این سانحه هواپیما به سلامت فرود آمد اما از چرخه خارج شد.
هر جایی فضول باشی‌ها و حمله‌ورها کمترند حجاب بهتر است
هر جایی فضول باشی‌ها و حمله‌ورها کمترند حجاب بهتر است - سید مهدی طباطبایی: هر جایی که فضول باشی ها، حمله ورها و حمله کننده ها کمتر هستند، حجاب خانم ها هم بهتر است.
"دختر خیابان انقلاب" و 4 نکته درباره پاسخ پلیس
"دختر خیابان انقلاب" و 4 نکته درباره پاسخ پلیس - این ماده نه درباره بدحجابی یا تشویق به بدحجابی که مشخصاً درباره دایر کردن مرکز فحشا است و رکن مادی جرم ماده مذکور، دایر کردن مرکز فساد و فحشاست.
امروزجلوی ماایستاد،درآینده جلوی آقای خامنه ای می ایستد
امروزجلوی ماایستاد،درآینده جلوی آقای خامنه ای می ایستد - خاطره فرزند آیت الله فاضل لنکرانی: " پدر خطاب به آیت الله جنتی در خصوص احمدی نژاد گفت: من نیستم، شما هستید، امروز جلوی ما ایستاد، در آینده جلوی آقای خامنه ای می ایستد و تمام زحمات آقای خمینی را بر باد خواهد داد"
حیدری هم جرات انتقاد پیدا کرد !
حیدری هم جرات انتقاد پیدا کرد ! - صراحت مرتضی حیدری، مجری برنامه پایش درباره پشت پرده طولانی بودن مراحل صدور مجوزهای کسب و کار
استحاله! / بررسی نامه احمدی‌نژاد به رهبری
استحاله! / بررسی نامه احمدی‌نژاد به رهبری - دگرديسي‌هاي فراواني در ايران صورت گرفته‌است؛ اصولگرايان اصلاح‌طلب شده‌اند، تحول‌طلبان محافظه‌كار شده‌اند، مسئولان پاسخ ناكارآمدي‌هاي خود را از مردم مي‌خواهند و در تازه‌ترين نوع اين استحاله‌ها فردي كه بسياري مدعي هستند او برآمده از مهندسي انتخابات است با ارسال نامه به رهبرمعظم انقلاب درخواست برگزاري انتخاباتي آزاد، زودهنگام و به دور از مهندسي كرده‌است! محموداحمدي‌نژاد همان پديده خانمان براندازي كه براي…
مصاحبه دختری که با ریش به «آزادی» رفت با یورونیوز
مصاحبه دختری که با ریش به «آزادی» رفت با یورونیوز - فیلم - زهرا خوش نواز در گفتوگو با یورونیوز از مراحلی که برای آماده سازی ظاهرش طی کرد تا با چهره‌ای متفاوت وارد استادیوم شود گفت. او می‌گوید: «زمانی که از تونل گذر کردم و وارد ورزشگاه شدم و چشمانم به چمن ورزشگاه افتاد گریه‌ام گرفت.»
بار دیگر زیر گرفتن ماموران پلیس با ماشین سواری توسط دراویش
بار دیگر زیر گرفتن ماموران پلیس با ماشین سواری توسط دراویش - باز هم زیر گرفتن ماموران امنیتی و نیروی انتظامی توسط یک ماشین دیگر سواری توسط اراذل خیابان گلستان هفتم
حمله با اتوبوس به مأموران پلیس در پاسداران
حمله با اتوبوس به مأموران پلیس در پاسداران - کی از دراویش گنابادی با اتوبوس به مردم و مأموران پلیس در خیابان پاسداران تهران / گفته میشود تعداد شهدای ناجا در حمله آشوبگران فرقه ضاله گنابادی و حامیان نورعلی تابنده به ۴ تن رسیده است.
لحظه مواجهه وزیر راه با خانواده قربانیان سانحه هواپیمای
لحظه مواجهه وزیر راه با خانواده قربانیان سانحه هواپیمای - به دنبال سقوط هواپیمای تهران-یاسوج ویدیو لحظه مواجه خانواده های جانباختگان را با وزیر مشاهده می کنید.
حمله با چاقو به یک راننده سر پارک خودرو
حمله با چاقو به یک راننده سر پارک خودرو - تصاویری دردناک از حمله مرد موتور سوار با چاقو به یک مرد راننده در حضور همسر و فرزندش در شهرستان داراب استان فارس را در ویدئوی زیر می بینید. به نظر میرسد این اتفاق در پی جرو بحثی بر سر پارک کردن وسایل نقلیه روی داده است!
بدل ایرانی آنجلینا جولی رونمایی شد !
بدل ایرانی آنجلینا جولی رونمایی شد ! - شب گذشته مراسم اکران فیلم بلوک 9 خروجی 2 به کارگردانی علیرضا امینی و تهیه کنندگی محمدرضا شریفی نیا و نیز فیلم شاخ کرگدن در پردیس سینمایی ملت برگزار گردید.
اظهارات جنجالی احمدی نژاد در مقابل دادگاه
اظهارات جنجالی احمدی نژاد در مقابل دادگاه - سخنرانی پرحاشیه احمدی نژاد در مقابل دادگاه بقایی
    افطاری در فضای آزاد با «پیراشکی گوشت»
    شايد اتفاق خوبي نباشد ولي اين روزها ديگر كمتر ‌مهماني افطاري را مي‌بينيد كه سفره‌ای با غذاهاي ساده داشته باشد؛ ديگر ‌مهماني‌هاي افطاري هم دست‌كمي از ‌مهماني‌هاي رسمي مجلسي و عروسي‌ها ندارد.