سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

گوجه فرنگی، هویج و آسم


گوجه فرنگی، هویج و آسم
سبزیجات و میوه‌ها به دلیل آنتی اکسیدان ها و مواد غذایی دیگر ممکن است سبب بهبود یا جلوگیری از آسم همچنین آلرژی های دیگر شود. هویج، اسفناج وگوجه فرنگی حاوی ویتامین A هستند
بررسی پژوهشگران نشان می‌دهد زنانی که گوجه فرنگی و هویج و سبزیجات دیگر مصرف می کنند خطر ابتلا به آسم در آنان کمتر است. سبزیجات و میوه‌ها به دلیل آنتی اکسیدان ها و مواد غذایی دیگر ممکن است سبب بهبود یا جلوگیری از آسم همچنین آلرژی های دیگر شود. هویج، اسفناج وگوجه فرنگی حاوی ویتامین A هستند که این ویتامین در تنظیم سیستم دفاعی بدن و کاهش مشکلات تنفسی موثر است.
طی تحقیقات بر روی ۶۹۰۰۰ زن فرانسوی که روزانه بسیار گوجه فرنگی، هویج و سبزیجات سبز مصرف می‌کردند مشخص شد اسفناج و کاهو حدود ۲۲ درصد، هویج حدود ۲۰ درصد و گوجه فرنگی حدود ۱۸ درصد بیماری‌های تنفسی را در زنان کاهش می‌دهد. با توجه به این آمار پژوهشگران توصیه می‌کنند افراد مصرف ۵ وعده سبزیجات و میوه‌ها را در رژیم غذایی خود بیافزایند زیرا مصرف این مواد نه تنها سبب کاهش مشکلات تنفسی می‌شود بلکه از بیماریهای دیگر مانند مشکلات ریوی جلوگیری می‌کند.
منبع : بانک اطلاعات گردشگری


همچنین مشاهده کنید