چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

شعری


شعری
● مواد لازم:
▪ رشته ی سوپ : ۲۵۰ گرم
▪ روغن مایع : به مقدار لازم
● مواد لازم برای شیره شعری :
▪ شکر : ۳۰۰ گرم
▪ زغفران دم کرده : دو قاشق غذاخوری
▪ گلاب : دو قاشق غذاخوری
▪ پودر هل : یک قاشق غذاخوری
▪ آبلیمو : چند قطره
▪ خلال پسته : ۲۰ گرم
● طرز تهیه:
قابلمه ای را آب کرده روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاید، رشته را در آب جوش می ریزیم و بعد از این که کمی نرم شد آن را با آب ولرم آبکشی می کنیم، مقداری روغن به رشته نرم شده اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا چرب شود سپس تا زمانیکه شیره شعری حاضر شود ظرف محتوی رشته را کنار می گذاریم . در قابلمه یک دوم لیوان آب می ریزیم شکر را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود. برای جلوگیری از شکرک زدن چند قطره آب لیمو به آن اضافه می کنیم، زعفران و گلاب را نیز به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا شیره ی یک دستی به دست آید، در آخر نیز خلال پسته و پودر هل را اضافه می کنیم، در کف قابلمه ای با اندازه متوسط ، کمی شیره و روی آن نیز مقداری رشته می ریزیم، شیره و رشته ها را لا به لای هم قرار می دهیم درست مثل تهیه ماکارونی، دم کنی را روی قابلمه می گذاریم و شعری را با حرارت کم دم می کنیم، شعری را در ظرف پیرکس می ریزیم و پس از آن که سرد شد سرو می کنیم .توجه داشته باشیم که : شعری باید با حرارت کم دم بکشد زیرا با وجود شکر رشته سریع می سوزد. شیره شعری باید کمی غلیظ باشد و دارای رنگی زرد و بویی خوش باشد. رشته شعری را کمی خام تر از حد معمول آبکشی کنید .
منبع : ایران مانیا


همچنین مشاهده کنید