جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

کوفته شوید باقلا


کوفته شوید باقلا
باقلا را پاک کنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا کنید.
شوید را هم پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد، ریز خرد کنید.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
▪ شوید ۳۰۰ گرم
▪ باقلا سبز بدون پوست ۳۰۰ گرم
▪ برنج ۱۵۰ گرم
▪ روغن ۴ قاشق غذاخوری
▪ نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
▪ تخم مرغ ۱ عدد
▪ پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
▪ زعفران حل شده ۱ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه :
ـ باقلا را پاک کنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا کنید.
ـ شوید را هم پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد، ریز خرد کنید.
ـ از چند ساعت قبل برنج را خیس کنید.
ـ گوشت، باقلا، شوید، برنج خیس شده، تخم مرغ ، ۱ قاشق پیاز داغ، نمک، فلفل، کمی زردچوبه و زعفران را مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا مواد کوفته چسبندگی پیدا کند و کوفته ها هنگام پخت باز نشوند.
ـ ۲ قاشق پیاز داغ را در قابلمه بریزید و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید و مقداری آب و زعفران حل شده داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید.
ـ سپس از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته، در دست گرد کنید و داخل آب جوش قابلمه بگذارید.
ـ حرارت را کم کرده و بگذارید کوفته ها با حرارت ملایم بپزند و مغز پخت شوند.
ـ در صورت دلخواه می توانید چند عدد آلو خشک و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در آب کوفته بریزید
منبع : سایت ننجون


همچنین مشاهده کنید