پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
تاثیرات مثبت برخی از خشکبار و میوههای مغزدار
در ذیل تاثیرات مثبت برخی از این دانهها ذكر شده است:
▪ بادام زمینی: خوردن ۲۸ گرم بادام زمینی ۵ بار یا بیشتر در هفته احتمال بروز دیابت نوع دوم را در زنان كاهش میدهد. بادام زمینی دارای مقادیر زیادی چربی اشباع نشده، منیزیم و فیبر غذایی است كه همگی خطر بروز دیابت را كاهش میدهند. این میوه همچنین حاوی فیبر و منیزیم است كه باعش كاهش مقاومت انسولین میشوند. وجود چربی امگا - ۲ در این میوه نیز باعث حفظ سلامت سلولها، نرمی پوست و نیز كاهش میزان كلسترول كلی در خون میشود.
بادام زمینی همچنین منبع سرشاری از آهن، روی، ویتامین E، منیزیم و فولیك اسید است كه تاثیر مهمی در مبارزه با مواد خارجی آزاد سرطان زا دارند.
▪ گردو: بر اساس مطالعات انجام شده از سوی محققان دانشگاه ایالتی پن، گردو نه تنها كلسترول مضر را كاهش میدهد، بلكه باعث كاهش التهاب رگهای خونی میشود كه معمولا عامل بروز بیماریهای قلبی - عروقی هستند. گردو منبع غنی دو نوع از اسیدهای چرب اشباع نشده به نامهای اسید آلفا - لانولین و اسید لینولنیك، ویتامین E، آهن، منگنز، فسفر، پتاسیم و فولیك اسید است كه در ساخت استخوانها، تامین سلامت قلب و خون نقش مهمی دارند و نیز حاوی ویتامین B-۶ است.
▪ بادام: سرشار از پروتئین است و دارای ریزمغذیهای مهمی از قبیل منیزیم، پتاسیم، فسفر، مس، ویتامین B-۲، نیاسین و آنتی اكسیدان ویتامین E است كه این ماده اخیر نقش ضدسرطانی دارد. بادام شامل مقادیر زیادی كلسیم است و نیز میتواند در بهبود رشد استخوانی و جلوگیری از بروز پوكی استخوان موثر باشد.
محققان كانادایی دریافتهاند كه افراد مبتلا به كلسترول بالا كه در روز یك اونس بادام مصرف میكنند، میتواند میزان كلسترول مضر خون خود را تا ۴ درصد كاهش دهند.
▪ بادام زمینی: خوردن ۲۸ گرم بادام زمینی ۵ بار یا بیشتر در هفته احتمال بروز دیابت نوع دوم را در زنان كاهش میدهد. بادام زمینی دارای مقادیر زیادی چربی اشباع نشده، منیزیم و فیبر غذایی است كه همگی خطر بروز دیابت را كاهش میدهند. این میوه همچنین حاوی فیبر و منیزیم است كه باعش كاهش مقاومت انسولین میشوند. وجود چربی امگا - ۲ در این میوه نیز باعث حفظ سلامت سلولها، نرمی پوست و نیز كاهش میزان كلسترول كلی در خون میشود.
بادام زمینی همچنین منبع سرشاری از آهن، روی، ویتامین E، منیزیم و فولیك اسید است كه تاثیر مهمی در مبارزه با مواد خارجی آزاد سرطان زا دارند.
▪ گردو: بر اساس مطالعات انجام شده از سوی محققان دانشگاه ایالتی پن، گردو نه تنها كلسترول مضر را كاهش میدهد، بلكه باعث كاهش التهاب رگهای خونی میشود كه معمولا عامل بروز بیماریهای قلبی - عروقی هستند. گردو منبع غنی دو نوع از اسیدهای چرب اشباع نشده به نامهای اسید آلفا - لانولین و اسید لینولنیك، ویتامین E، آهن، منگنز، فسفر، پتاسیم و فولیك اسید است كه در ساخت استخوانها، تامین سلامت قلب و خون نقش مهمی دارند و نیز حاوی ویتامین B-۶ است.
▪ بادام: سرشار از پروتئین است و دارای ریزمغذیهای مهمی از قبیل منیزیم، پتاسیم، فسفر، مس، ویتامین B-۲، نیاسین و آنتی اكسیدان ویتامین E است كه این ماده اخیر نقش ضدسرطانی دارد. بادام شامل مقادیر زیادی كلسیم است و نیز میتواند در بهبود رشد استخوانی و جلوگیری از بروز پوكی استخوان موثر باشد.
محققان كانادایی دریافتهاند كه افراد مبتلا به كلسترول بالا كه در روز یك اونس بادام مصرف میكنند، میتواند میزان كلسترول مضر خون خود را تا ۴ درصد كاهش دهند.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
سریلانکا توماج صالحی سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب کارگران حجاب پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم مجلس
فضای مجازی کنکور سیل شهرداری تهران تهران هواشناسی پلیس سلامت فراجا قتل وزارت بهداشت قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو چین قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی بازار خودرو ایران خودرو سایپا بورس تورم
مهران مدیری تلویزیون سریال کتاب سینمای ایران تئاتر رادیو سینما شعر انقلاب اسلامی
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه فرهنگیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا فلسطین روسیه جنگ غزه طوفان الاقصی حماس ترکیه عملیات وعده صادق اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال بازی تراکتور تیم ملی فوتسال ایران بارسلونا رئال مادرید لیگ برتر
مریخ فیلترینگ تسلا تبلیغات ایلان ماسک ناسا اپل فناوری نخبگان سامسونگ
سلامت روان داروخانه دوش گرفتن یبوست