پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

تاثیرات مثبت برخی از خشکبار و میوه‌های مغزدار


در ذیل تاثیرات مثبت برخی از این دانه‌ها ذكر شده است:
▪ بادام زمینی: خوردن ۲۸ گرم بادام زمینی ۵ بار یا بیشتر در هفته احتمال بروز دیابت نوع دوم را در زنان كاهش می‌دهد. بادام زمینی دارای مقادیر زیادی چربی اشباع نشده‌، منیزیم و فیبر غذایی است كه همگی خطر بروز دیابت را كاهش می‌دهند. این میوه همچنین حاوی فیبر و منیزیم است كه باعش كاهش مقاومت انسولین می‌شوند. وجود چربی امگا - ۲ در این میوه نیز باعث حفظ سلامت سلولها، نرمی پوست و نیز كاهش میزان كلسترول كلی در خون می‌شود.
بادام زمینی همچنین منبع سرشاری از آهن، روی، ویتامین E، منیزیم و فولیك اسید است كه تاثیر مهمی در مبارزه با مواد خارجی آزاد سرطان زا دارند.
▪ گردو: بر اساس مطالعات انجام شده از سوی محققان دانشگاه ایالتی پن، گردو نه تنها كلسترول مضر را كاهش می‌دهد، بلكه باعث كاهش التهاب رگ‌های خونی می‌شود كه معمولا عامل بروز بیماریهای قلبی - عروقی هستند. گردو منبع غنی دو نوع از اسید‌های چرب اشباع نشده به نام‌های اسید آلفا - لانولین و اسید لینولنیك، ویتامین E، آهن، منگنز، فسفر، پتاسیم و فولیك اسید است كه در ساخت استخوانها، تامین سلامت قلب و خون نقش مهمی دارند و نیز حاوی ویتامین B-۶ است.
▪ بادام: سرشار از پروتئین است و دارای ریزمغذی‌های مهمی از قبیل منیزیم، پتاسیم، فسفر، مس، ویتامین B-۲، نیاسین و آنتی اكسیدان ویتامین E است كه این ماده اخیر نقش ضدسرطانی دارد. بادام شامل مقادیر زیادی كلسیم است و نیز می‌تواند در بهبود رشد استخوانی و جلوگیری از بروز پوكی استخوان موثر باشد.
محققان كانادایی دریافته‌اند كه افراد مبتلا به كلسترول بالا كه در روز یك اونس بادام مصرف می‌كنند، می‌تواند میزان كلسترول مضر خون خود را تا ۴ درصد كاهش دهند.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید