جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

بانمک باشید


بانمک باشید
▪ دستمال‌های کثیف و لکدار را پیش از شستن در محلول آب‌نمک بخیسانید. نمک دور کننده مورچه‌ها و حلزون‌هاست.
▪ تازگی تخم‌مرغ‌ها را با ظرف حاوی محلول آب نمک ۱۰ درصد (۹۰ گرم آب و ۱۰ گرم نمک) تشخیص دهید. تخم‌مرغ‌های سالم به زیر آب فرو رفته و به ته ظرف می‌روند، در حالی که تخم‌مرغ‌های فاسد و کهنه روی آب غوطه‌ور باقی می‌مانند. اگر به‌صورت افقی شناور بمانند، خیلی کهنه و اگر به صورت عمودی شناور بمانند، کمتر کهنه هستند.
هنگام آب‌پز کردن تخم‌مرغ، اندکی نمک به آن اضافه کنید. نمک باعث می‌شود تخم‌مرغ‌های ترکدار در پوسته خود باقی بمانند. همچنین پوست کندن تخم‌مرغ‌های پخته آسان‌تر انجام خواهد گرفت.
▪ ظروف از جنس مس، مفرغ و برنج را با مخلوط نمک، سرکه و آرد پرداخت و صیقلی کنید.
▪ اندکی نمک به آب گل‌ها اضافه کنید تا ماندگاری آنها بیشتر گردد.
▪ برای برطرف کردن لکه‌های جوهر روی فرش، روی لکه‌ها نمک بپاشید تا نمک جوهر را به خود جذب کند.
▪ چنانچه کف اتوی شما سیاه، چسبناک و کثیف شده، آن را با یک دستمال آغشته به آب‌نمک پاک کنید یا روی یک کاغذ نمک بپاشید و اتوی داغ را روی کاغذ بکشید.
▪ از مخلوط نمک و آبلیمو به عنوان یک لکه‌بر استفاده کنید. مثل پاک کردن شاسی‌های ارگ و پیانو.
▪ با مخلوط نمک و نشاسته در اندکی آب یک بتونه برای پر کردن درزها و حفره‌های دیوار تهیه کنید.
▪ برای احیا و به حالت اول برگرداندن اسفنج (ابر) کهنه آن را در محلول آب و نمک بخیسانید.
▪ میوه‌های پوست کنده همچون هلو، سیب و سیب‌زمینی را درون محلول رقیق آب و نمک نگه دارید تا رنگشان تغییر نکند.
▪ افزودن نمک به آب نقطه جوش آب را بالا برده و زمان پخت را کاهش می‌دهد.
▪ تمیز کردن اجاق گاز با مخلوط نمک و دارچین در اندکی آب ، بوهای نامطبوع اجاق گاز را برطرف خواهد کرد.
▪ هرگونه لکه روغن و چربی لباس را می‌توان با محلول یک قسمت نمک در ۴ قسمت الکل سفید برطرف کرد.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید