پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

کیک شکلات و قهوه (موکا)


کیک شکلات و قهوه (موکا)
● مواد لازم:
▪ دو سوم پیمانه کره
▪ یک سوم پیمانه پودر کاکائو بدون شکر
▪ ۱ ق.چ. پودر قهوه فوری
▪ ۱ پیمانه شکر
▪ ۲ عدد تخم مرغ
▪ ۱ ق.چ. وانیل
▪ سه چهارم پیمانه آرد
▪ نصف پیمانه شکلات خرد شده کم شیرینی
▪ ۱ ق.چ. رنده پوست پرتقال
▪ خاک قند (در صورت تمایل)
● روش تهیه:
۱) فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۶ درجه سانتیگراد) روشن کنید. کرده را در یک ماهیتابه متوسط روی حرارت کم قرار دهید تا آب شود. پودر کاکائو و قهوه را اضافه کرده و مخلوط کنید. مخلوط را از روی حرارت برداشته، شکر را اضافه نمایید. تخم مرغها را یک یکی به مخلوط اضافه کنید و سپس وانیل را بریزید. مواد را با همزن دستی و تا حدی که با هم ترکیب شوند، مخلوط کنید. خرده شکلاتها و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید.
۲) خمیر را داخل قالب گردی در اندازه مناسب که زیاد عمیق نباشد و آن را با روغن چرب کرده اید بریزید و روی آنرا صاف و یکنواخت کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. پس از اینکه کیک کمی خنک شد، آن را از قابل خارج کرده، در صورت تمایل با خاکه قند تزئین کرده و به شکل مثلث برش بزنید.
این کیکها را میتوانید به مدت یک هفته در یک ظرف با دربهای غیر قابل نفوذ، در دمای اتاق یا در یخچال نگهداری نمایید.
منبع : ترانه ها


همچنین مشاهده کنید