چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

کبّه عربی


کبّه عربی
●مواد لازم:
▪ بلغور خیس شده=۲ لیوان
▪گوشت چرخ کرده=۳۵۰ گرم
▪پیاز متوسط=۴ عدد
▪خلال بادام=۱ استکان
▪ گردوی پودر شده=۱ استکان
▪ کشمش پلویی=۱ استکان
▪ نمک،فلفل،زردچوبه و ادویه=بمیزان لازم
▪ گرد لیمو عمانی=۱ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا ۱۵۰ گرم از گوشت چرخ کرده را با بلغور خیس شده و یک عدد پیاز کوچک با هم چرخ می کنیم. نمک و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و ورز می دهیم. سپس سه عدد پیاز متوسط را خلال می کنیم و ۲۰۰ گرم از گوشت باقیمانده را همراه با پیاز تفت می دهیم. بعد از اینکه گوشت و پیاز خوب تفت داده شد،خلال بادام ، گرد لیمو عمانی و
گردو را به آن اضافه می کنیم. سپس نمک،فلفل و ادویه را بمیزان لازم اضافه می کنیم. در آخر کشمش شسته شده را با آن می افزاییم. مواد داخل کبه آماده است.
● طرز پیچیدن کبه:
از خمیر کبه به اندازه یک گردو برمیداریم. آن را پهن می کنیم و سپس روی آن را از مواد داخل کبه پر می کنیم. و روی مواد را با خمیر می پوشانیم و کبه را در دست گرد می کنیم. سپس کبه های آماده شده را در روغن سرخ می
منبع : زنده رود


همچنین مشاهده کنید