سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

شیرینی با پنیر خامه ای


شیرینی با پنیر خامه ای
● مواد لازم :
▪ کره ی پاستوریزه نصف پیمانه (۷۵ گرم)
▪ پنیر خامه ای پاستوریزه نصف پیمانه (۷۵ گرم)
▪ آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
▪ آرد سفید گندم حدود ۲ پیمانه (۲۰۰ گرم)
▪ زرده ی تخم مرغ ۳ عدد
● مواد لازم برای میان شیرینی :
▪ شکر ۵ قاشق سوپ خوری
▪ دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
▪ گردوی پودر شده ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)
▪ شکر (برای تزیین روی شیرینی) ۱ قاشق غذاخوری
▪ زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
▪ زعفران حل شده نصف قاشق چای خوری
● روش تهیه :
ـ کره و پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا حالت کرمی پیدا کند.
ـ آب لیمو و ۳ عدد زرده ی تخم مرغ را به آن بیفزایید.
ـ آرد را الک کنید و آن را کم کم به مواد قبلی اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید تا خمیر نرمی درست شود (اگر آرد بیشتری لازم بود، اضافه کنید).
ـ خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
ـ برای تهیه مواد داخل شیرینی شکر ، دارچین و گردوی پودر شده را با هم مخلوط کنید.
ـ خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید، به ضخامت نیم سانت به شکل دایره باز کنید و از مواد میان شیرینی که از ـ قبل با هم مخلوط نموده اید، روی سطح خمیر بریزید و پخش کنید.
ـ خمیر را به صورت مثلثی برش دهید.
ـ سپس از قسمت پهن انتهایی، خمیر را به صورت سه گوش ببندید.
ـ خمیرهای آماده را داخل سینی فر چرب شده قرار دهید.
ـ مخلوط زرده ی تخم مرغ و زعفران را روی شیرینی ها بمالید و مقداری شکر روی آن ها بپاشید.
ـ شیرینی ها را در فری که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا به رنگ طلایی روشن درآید و پخته شود.
منبع : ترانه ها


همچنین مشاهده کنید