پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
سالسا (Salsa)
● مواد لازم:
▪ دو عدد گوجهفرنگی
▪ فلفل سبز و قرمز و زرد از هرکدام نصف فلفل (اگر فلفل رنگی نداشتید دو عدد فلفل سبز)
▪ دو عدد کدو سبز
▪ دو عدد بادمجان (بادمجان درشت یک عدد)
▪ دو قاشق غذاخوری سرکه
▪ سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ دوقاشق غذاخوری مرزنجوش خرد شده(marjoram)
▪ دوقاشق غذاخوری آویشن
▪ یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
● طرزتهیه :
بادمجان و کدو و گوجه فرنگی را به مدت دو ساعت در روغن زیتون میخوابانیم. سپس آنها را در باربکیو یا فر کبابی میکنیم تا پخته شوند.
بعد آنها را به قطعات کوچک خرد میکنیم همراه با فلفلهای خرد شده در ظرف میریزیم و مرزنجوش و جعفری و اویشن و نمک و سرکه را به آنها اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
این سالسا به همراه غذاهای گوشتی خورده میشود.
منبع : شیندخت
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی حجاب دولت پاکستان گشت ارشاد کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور
کنکور هواشناسی سیل فضای مجازی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس اصفهان قتل فراجا خانواده
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو دلار بازار خودرو بانک مرکزی ارز ایران خودرو قیمت سکه سایپا مسکن
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران گردشگری سحر دولتشاهی بازیگر مهران مدیری کتاب تئاتر شعر سینما
کنکور ۱۴۰۳ علوم انسانی
اسرائیل غزه آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه حماس طوفان الاقصی اتحادیه اروپا اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور تیم ملی فوتسال ایران والیبال
همراه اول فیلترینگ فناوری اپل تبلیغات ناسا تیک تاک
سلامت روان استرس افسردگی پیری داروخانه دوش گرفتن