پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

والک پلو


والک پلو
● مواد لازم:
▪ برنج ‌‌۱۰۰۰: گرم
▪ والک :۱۰۰۰ گرم
▪ روغن :۲۰۰ گرم
● طرز تهیه:
برنج را مثل کته می‌پزیم والک را بعد از تمیز کردن و شستن خرد می‌کنیم وقتی آب کته کمی کشیده شد والک را با آن مخلوط کرده و مثل کته ساده دم می‌نماییم و موقع کشیدن کمی کره آب کرده روی آن می‌دهیم. برای دم کشیدن در صورتی که به ته دیگ احتیاج نباشد یک ساعت وقت کافی است و در صورتی که بخواهیم پلو ته دیگ ببندد یک ساعت و نیم وقت لازم می‌باشد. برای اینکه ته دیگ پلو به آسانی کنده شود باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدن پلو از فر خارج نمود تا دیگ کمی سرد شده و ته دیگ به آسانی جدا شود. در صورتی که پلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد و روی در دیگ را باید مقداری آتش بریزیم، شاید بعضی‌ها موقع دم کردن پلو در آن را دم‌کنی بگذارند ولی چلویی که در فر دم کنیم و یا روی آن را آتش بریزیم خیلی بهتر و قد کشیده‌تر می‌شود ممکن است نصف لیوان ماست و کمی زعفران ساییده حل شده در آب‌جوش را با ۷۰ گرم روغن و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زرده تخم‌مرغ مخلوط کنیم و ته‌دیگ بریزیم در این صورت ته دیگ پلو بهتر می‌شود.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید