پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
خورشت مرغ اناریجه
● مواد لازم:
▪ روغن مایع= ۵۰ گرم
▪ مرغ= ۷۰۰ گرم
▪ زردچوبه=۲/۱ قاشق چایخوری
▪ چاشنی خورشت مگی= یک بسته
▪ آب انار ترش=۷۵۰ میلی لیتر
▪ سبزی (اناریجه، زولنگ، برگ سیر، گشنیز، جعفری، تره و شنبلیله)=۳۰۰ گرم
▪ مغز گردوی چرخ شده= ۱۵۰ گرم
▪ نمک= ۱ قاشق چایخوری
▪ رب انار= ۵۰ گرم
● طرز تهیه:
۱ ) روغن را حرارت داده و مرغ تکه تکه شده را در روغن تفت دهید.
۲) زردچوبه را اضافه کنید.
۳ ) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
۴ ) آب انار ترش را افزوده و نیم ساعت حرارت دهید.
۵) سبزی را به قطعات بسیار ریز خرد کرده، جداگانه در روغن تفت دهید و به مرغ اضافه کنید.
۶) مغز گردوی چرخ شده را اضافه کنید.
۷) اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.
۸ ) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک را اضافه کنید.
۹ ) رب گوجه فرنگی را افزوده و ۱۵ دقیقه حرارت دهید.
http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۲.aspx
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی پاکستان سریلانکا حجاب دولت کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور
کنکور هواشناسی سیل تهران سازمان سنجش زنان شهرداری تهران پلیس اصفهان فراجا قتل سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو دلار بانک مرکزی بازار خودرو ارز قیمت سکه ایران خودرو تورم سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران گردشگری سحر دولتشاهی مهران مدیری کتاب بازیگر تئاتر سینما شعر
کنکور ۱۴۰۳ علوم انسانی
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا روسیه جنگ غزه اوکراین حماس طوفان الاقصی اتحادیه اروپا ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور فوتسال تیم ملی فوتسال ایران والیبال
هوش مصنوعی همراه اول تسلا فیلترینگ فناوری تبلیغات ایلان ماسک اپل
استرس سلامت روان افسردگی داروخانه پیری هندوانه دوش گرفتن