پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

خورشت مرغ اناریجه


خورشت مرغ اناریجه
● مواد لازم:
▪ روغن مایع= ۵۰ گرم
▪ مرغ= ۷۰۰ گرم
▪ زردچوبه=۲/۱ قاشق چایخوری
▪ چاشنی خورشت مگی= یک بسته
▪ آب انار ترش=۷۵۰ میلی لیتر
▪ سبزی (اناریجه، زولنگ، برگ سیر، گشنیز، جعفری، تره و شنبلیله)=۳۰۰ گرم
▪ مغز گردوی چرخ شده= ۱۵۰ گرم
▪ نمک= ۱ قاشق چایخوری
▪ رب انار= ۵۰ گرم
● طرز تهیه:
۱ ) روغن را حرارت داده و مرغ تکه تکه شده را در روغن تفت دهید.
۲) زردچوبه را اضافه کنید.
۳ ) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
۴ ) آب انار ترش را افزوده و نیم ساعت حرارت دهید.
۵) سبزی را به قطعات بسیار ریز خرد کرده، جداگانه در روغن تفت دهید و به مرغ اضافه کنید.
۶) مغز گردوی چرخ شده را اضافه کنید.
۷) اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.
۸ ) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک را اضافه کنید.
۹ ) رب گوجه فرنگی را افزوده و ۱۵ دقیقه حرارت دهید.

http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۲.aspx


همچنین مشاهده کنید