پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

نقش تغذیه در بیماران مبتلا به پارکینسون


مصرف ویتامین E در به تأخیر انداختن بیماری‌های دژنراتیو مغزی مانند پارکینسون می‌تواند مؤثر باشد. منابع ویتامین E شامل: منابع گیاهی- مثل (روغن‌های گیاهی، دانه‌های آفتابگردان، آجیل، فندق و پسته). منابع حیوانی، مثل (جگر، کره و قلوه می‌باشد)، مصرف غذاهائی با فیبر زیاد مانند میوه‌جات و سبزیجات تازه دسته اصلی غذائی شامل شیر و لبنیات، فرآورده‌های گوشتی، نان و غلات، میوه‌جات و سبزیجات توصیه می‌شود. در صرع‌های مقاوم به درمان مصرف رژیم اسید کننده خون تا حدی در کنترل صرع مؤثر می‌باشد ولی رعایت این رژیم که شامل چربی‌های اشباع شده و نشده می‌باشد ، بسیار مشکل می‌باشد. چربی‌های اشباع نشده مانند آواکادو‌، خشکبار، بادام، بادام زمینی، پسته، کره، بادام زمینی، تخمه. چربی‌های اشباع شده مانند: مارگارین، مایونز، کره، نارگیل، پنیر چرب.


همچنین مشاهده کنید