سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

آش ساک


ـ مواد لازم:
اسفناج: ۲۰۰۰ گرم
لپه: ۰.۵ فنجان
آرد برنج : ۱ فنجان
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
روغن: ۱۰۰ فنجان
پیاز داغ عسلی: ۴ قاشق سوپخوری
آب غوره: ۲ فنجان
تخم مرغ: ۵ عدد
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
اگر خواستیم آش فوری حاضر شود ممکن است از ریختن لپه صرفنظر کنیم. در صورت مصرف لپه آن را با پیاز سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب کمی نمک و کمی زرد چوبه می‌گذاریم کاملاً بپزد گوشت چرخ کرده را کوفته ریزه می‌کنیم و داخل آش می‌ریزیم‌، بعد اسفناج را تمیز و خرد می‌کنیم و به آش اضافه می‌نمائیم‌، اسفناج چند جوش که زد و پخته شد آرد برنج را در یک لیوان آب سرد حل می‌کنیم و به‌تدریج داخل آش می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا آرد برنج گلوله نشود و می‌گذاریم آهسته بجوشد و جا بیافتد‌، بعد غوره یا آب نارنج را به آش اضافه می‌کنیم، تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و کمی نمک می‌زنیم و مخلوط می‌کنیم، تخم‌مرغ را نیز کم‌کم داخل آش می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم چند جوش که زد از روی آتش بر می‌داریم و روی آش را کمی نعناع داغ می‌دهیم‌. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.


همچنین مشاهده کنید