جمعه, ۲ فروردین, ۱۳۹۸ / 22 March, 2019
مجله ویستا

آش کدو


ـ مواد لازم:
کدو: ۲۰۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی: ۴ قاشق سوپخوری
عدس:  ۲۰۰ گرم
برنج: ۱۵۰ گرم
آب لیموترش: ۱ قاشق سوپخوری
شکر: ۲.۵ قاشق سوپخوری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
پیاز سرخ شده و عدس را با مقداری آب و کمی نمک می‌گذاریم بپزد، بعد برنج را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم برنج هم کاملاً بپزد، بعد کدو را قطعه قطعه می‌سازیم و پوست می‌‌کنیم و ریشه‌های داخل کدو را می‌گیریم و داخل سایر مواد می‌کنیم و می‌گذاریم کدو نیز بپزد حرارت زیر آش باید ملایم باشد. گاهی آش را به‌هم می‌زنیم تا تمام مواد له شود و آش کاملاً جا بیافتد، بعد شکر و آبلیمو را اضافه می‌کنیم (مقدار شکر و آب لیموی آش به تناسب ذائقه اشخاص کم یا زیاد می‌شود) بعد نمک آن را با اندازه کافی می‌زنیم و آش را در ظرف می‌کشیم و روی آن را کمی نعناع داغ می‌دهیم. ممکن است در این آش کمی کوفته ریزه نیز بریزیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.
همچنین مشاهده کنید
 آگهی
وستارول تولید کننده انواع خطوط نقاله وکانوایرهای صنعتی
دوربین مدار بسته

مکانیک سیار باطری ساز امداد خودرو تعمیر خودرو …
تولید محتوی، اخبار و بولتنهای تخصصی

 از میان خبرها

سرخط خبرها