پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

آبگوشت غوره


ـ مواد لازم:
گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
نخود: ۸۷.۵ گرم
لوبیا:  ۸۷.۵ گرم
ادویه: ۱ قاشق مربا خوری
زردچوبه: ۱ قاشق مربا خوری
نمک: قدری
غوره: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیب زمینی: ۳۷۵ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
ـ طرز تهیه:
گوشت گوسفند معمولاً ماهیچه و گوشت سینه را با مقداری دنبه قطعه قطعه کرده با نخود و لوبیا و یک پیاز در دیگ آبجوش بار کنید. همین که به اندازه کافی پخته شد، کف‌های روی آبگوشت را جمع نموده و دور بریزید‌. سپس مقداری زرد چوبه و نمک در آبگوشت ریخته‌، سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده در آن بریزید‌. برای خوش‌طعم کردن آبگوشت ۲۰۰ گرم غوره در آبگوشت بریزید‌. بعد از ۲۰ دقیقه به سر میز ببرید‌.


همچنین مشاهده کنید