سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

آبگوشت هویج


ـ مواد لازم:
گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
نخود: ۱۲۰ گرم
لپه: ۱۲۰ گرم
هویج: ۱۲۰ گرم
سرکه: قدری
شیره: قدری
سیر: قدری
نعناع: قدری
برنج: قدری
ادویه: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
گوشت نخود و لپه را بار کنید. نیم پز که شد هویج را پوست کنده، حلقه‌حلقه بریده برویش بریزید. سپس سرکه شیره و نمک و ادویه و کمی برنج رویش ریخته در صورت تمایل، نعناع و سیر‌داغ هم بدان بیفزائید.


همچنین مشاهده کنید