شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

املت اسفناج


ـ مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد
روغن زیتون: ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی: ۰.۲۵ فنجان
سیر: ۱ عدد
پنیر پیتزا: ۰.۲۵ فنجان
اسفناج: ۲۱۰ فنجان
نان سفید: ۱ فنجان
آویشن: ۰.۱۲ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه: ۰.۱۲ قاشق مربا خوری
نمک: ۱ قاشق مربا خوری
ـ طرز تهیه:
یک قاشق سوپخوری روغن در دیگچه آب کرده و پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. سپس قطعات سیر را در آورده و بیرون بریزید. تخم مرغ را هم زده و نمک و فلفل سیاه مخلوطش کنید. آنگاه پنیر هلندی رنده کرده، اسفناج و قطعات نان خشک و پیاز و یک قاشق سوپخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
دیگچه را پاک کنید تا اثری از پیاز در آن باقی نماند. سپس بقیه روغن را در دیگچه ریخته و بگذارید گرم شود. همین که روغن زیتون گرم شد مخلوط فوق را در آن ریخته و بگذارید روی آتش ملایم بپزد. برای اینکه قسمت فوقانی مخلوط فوق بپزد، آن را لحظه‌ای چند زیر دستگاه کباب سرخ کن گرم قرار بدهید.


همچنین مشاهده کنید