سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا

دلمه پیاز


ـ مواد لازم:
پیاز ریز سفید: ۶ عدد
کرفس خرد شده: ۳ قاشق سوپخوری
روغن: ۳ قاشق سوپخوری
آب گوجه فرنگی: ۰.۷۵ فنجان
سس مایونز: ۰.۵ فنجان
گوجه فرنگی: ۱ عدد
آویشن: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
پوست پیاز را بکنید و وسط آن را بیرون بیاورید به‌طوری که بیش از سه پره آن باقی نماند. خرده‌های پیاز را که از وسط در آورده‌اید، ریز ریز کنید، پیازهای خرد شده را به اندازه یک فنجان با کرفس در روغن سرخ کنید. گردوی کوبیده و پوره گوجه ‌فرنگی را بر آن بیافزائید.
مخلوط بالا را روی آتش بگذارید تا کمی بپزد و سپس پیازهای تو خالی را از این مخلوط پر کنید. پیازهای پر شده را در یک دیزی سفالی یا چینی نسوز بچینید و رویش آب گوجه فرنگی بریزید. سپس تمام مواد فوق را روی آتش ملایم بگذارید تا بپزد.


همچنین مشاهده کنید