پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

ساندویچ پنیر و خامه


ـ مواد لازم:
پنیر گرویر: ۱۵۰ گرم
خامه: ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۱ قاشق سوپخوری
ترخون: ۱ قاشق سوپخوری
نان سفید: ۳ عدد
ـ طرز تهیه:
ابتدا پنیر گرویر یا لیقوان یا معمولی را رنده می‌کنیم، ترخان و جعفری را نیز خرد می‌کنیم. سپس پنیر و خامه را مخلوط می‌کنیم و سبزی را می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا تمام مواد مخلوط شود، از مایه روی نان بریده شده می‌مالیم و روی آنرا با یکعدد بادام پوست گرفته بو داده تزیین میکنیم. این مایه را هم ممکن است با قیف روی نان بریزیم و با یک نصف بادام روی آن را تزئین کنیم.


همچنین مشاهده کنید