جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

ساندویچ سوسیس


ـ مواد لازم:
نان سفید: ۲ عدد
سس مایونز: قدری
کره: قدری
سوسیس: ۲۵۰ گرم
خیار شور: ۱۰۰ گرم
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
روی نان کوچک ظریف را کمی سس مایونز یا کره نرم شده می‌مالیم ، یک حلقه سوسیس و یک حلقه خیار شور روی آن قرار می‌دهیم ، کمی از سس مایونز در قیف ظریف روی آن می‌ریزیم.
- سوسیس سرخ شده:
ـ مواد لازم:
سوسیس: ۲۵۰ گرم
سس مایونز: قدری
روغن: قدری
خیار شور: ۱۰۰ گرم
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
در پذیرائی‌هائی که با ساندویچ می‌شود ممکن است سوسیس را حلقه حلقه کرد و در روغن سرخ نمود و بعد در ظرف چید و روی حلقه سوسیس را یک خلال مخصوص فرو کرد و در موقع صرف ساندویچ نزد میهمانان نگاهداشت.


همچنین مشاهده کنید