پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

فوندوی گوجه فرنگی


ـ مواد لازم:
کره: ۱۰۰ گرم
موسیر: ۳ عدد
گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
سیر: ۱ لپه
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
کره و موسیر را یک تفت (تاب) می‌دهیم. سیر را می‌کوبیم و به آن اضافه می‌کنیم، پوست گوجه فرنگی را می‌گیریم و آن را خرد می‌نمائیم و در مایه کره و موسیر می‌ریزیم و حرارت را ملایم می‌کنیم و کمی نمک و فلفل به آن می‌پاشیم و مرتب به‌هم می‌زنیم تا آب گوجه فرنگی کشیده شود و به‌صورت سس غلیظی درآید. این فوندو را می‌توانیم با نان تست کوچک صرف کنیم.


همچنین مشاهده کنید