جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا
سس قهوهای
ـ مواد لازم: |
آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری |
کره: ۱ قاشق سوپخوری |
هویج: ۲ عدد |
پیاز: ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپخوری |
جعفری ساطوری شده: ۱۰۰ گرم |
آب گوشت: ۱ فنجان |
چاشنی هندی: قدری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
پیاز و هویج را خرد کرده در کره سرخ کنید و رویش آب بپاشید همین که آرد به اندازه کافی سرخ شد، آبگوشت و شاخههای جعفری، جوز هندی خرد کرده و فلفل و نمک به آن اضافه کنید، همین که به اندازه کافی پخته شد، یک قاشق رب گوجه فرنگی در آن ریخته، مجدداً برای چند دقیقه دیگر آن را جوشانیده، از روی آتش بردارید. |
همچنین مشاهده کنید