سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا

سس هویج با خامه


ـ مواد لازم:
هویج: ۵۰۰ گرم
کره: قدری
سس مایونز: ۱ فنجان
آب: ۳ فنجان
شکر: ۲ قاشق سوپخوری
خامه: ۳ قاشق سوپخوری
نمک: ۱ قاشق سوپخوری
ـ طرز تهیه:
پوست هویج‌ها را کنده حلقه حلقه‌اش بکنید و آنها را در کمی آب بپزید. وقتی که آب کم شد، سس سفید و خامه را در آن بریزید و قابلمه را تکان بدهید تا با هم مخلوط بشود. سپس آنها را در ظرفی ریخته سر سفره ببرید.


همچنین مشاهده کنید