جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

امام بایلدی


ـ مواد لازم:
بادمجان: ۴ عدد
پیاز: ۳ عدد
ـ طرز تهیه:
بادمجان‌ها را بدون اینکه پوست بکنید، از میان چاک دهید و در روغن زیتون سرخ کنید. سپس پیازها را خرد نموده علیحده در روغن زیتون سرخ کرده در شکم بادمجان‌ها بگذارید و در تاوه بچینید. بعد آب گوجه فرنگی برویش بریزید تا بپزد و آبش تمام شود، سپس آن را به کناری گذاشته و بگذارید سرد شود، بعد از اینکه ولرم شد آن را سرو کنید.


همچنین مشاهده کنید