سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا

چلو به طرز چینی


ـ مواد لازم:
برنج: ۳ فنجان
آب: ۴.۵ فنجان
ـ طرز تهیه:
آب را جوش آورده ، برنج را در آن بریزید ، و در موقعی که آب هنوز در حال جوش زدن است دیگ را گذاشته، آتش را کم می‌کنیم بگذارید چلو مدت ۲۰ دقیقه دم بکشید. نسبت آب به برنج در مورد هر برنج فرق می‌کند، دستور فوق برای برنج دم سیاه است، برای برنج‌های کوتاه مثل برنج چمپا باید کمی کمتر آب برداشت.


همچنین مشاهده کنید