پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

گوشت راسته کبابی


ـ مواد لازم:
گوشت راسته گوساله: ۱۰۰۰ گرم
عسل: ۱ قاشق سوپخوری
پیاز: ۱ قاشق سوپخوری
ادویه: ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
سس چینی: ۱ قاشق سوپخوری
سس سویا: ۲ قاشق سوپخوری
سیر: ۱ عدد
ـ طرز تهیه:
گوشت راسته را در ظرف پیرکسی قرار دهید. باقی مواد را در کاسه‌ای با هم مخلوط کرده و روی گوشت بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت بالا بپزید سپس شعله آن را کمتر کرده و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در فر با حرارت متوسط بپزید تا بپزد و ضمن سرخ شدن گاهی آن را چرب کنید. همچنین بدانید سس چینی مخلوط این مواد است: لوبیا، سیر و پیاز پوره شده.


همچنین مشاهده کنید