پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا
گوشت راسته کبابی
ـ مواد لازم: |
گوشت راسته گوساله: ۱۰۰۰ گرم |
عسل: ۱ قاشق سوپخوری |
پیاز: ۱ قاشق سوپخوری |
ادویه: ۰.۲۵ قاشق مربا خوری |
سس چینی: ۱ قاشق سوپخوری |
سس سویا: ۲ قاشق سوپخوری |
سیر: ۱ عدد |
ـ طرز تهیه: |
گوشت راسته را در ظرف پیرکسی قرار دهید. باقی مواد را در کاسهای با هم مخلوط کرده و روی گوشت بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت بالا بپزید سپس شعله آن را کمتر کرده و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در فر با حرارت متوسط بپزید تا بپزد و ضمن سرخ شدن گاهی آن را چرب کنید. همچنین بدانید سس چینی مخلوط این مواد است: لوبیا، سیر و پیاز پوره شده. |
همچنین مشاهده کنید