جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

مربای زرد آلو


۱. روش اول:
ـ مواد لازم:
زرد آلو: ۱۰۰۰ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
آهک: قدری
هل: قدری
گلاب: ۲ قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
ـ طرز تهیه:
آب را جوش آورده آلوزردها را در آن ریخته پوستش را بکنید. مواظب باشید دمش کنده نشود، سپس قدری آهک در آب سرد ریخته و همش بزنید. همین که ته نشین شد، آب زلالش را صاف کرده روی آلو زرد بریزید و بگذارید یکساعت بماند. سپس آهک را دور ریخته روی آلوها آب شیرین بریزید و دو سه بار بشوئید ولی مواظب باشید صدمه‌ای به آلوها نرسد.
چرک شکر را باسفیده تخم مرغ گرفته، صافش نمائید ، دو جوش که زد آلوزردها را در شکر بریزید و روی آتش ملایم بجوشانید. همین که شکر کمی قوام گرفت، قدری هل و گلاب به آن مخلوط کرده یک جوش که زد ان را بردارید.
۲. روش دوم:
ـ مواد لازم:
زرد آلو: ۱۰۰۰ گرم
شکر: ۱۰۰۰ گرم
ـ طرز تهیه:
هسته زرد آلوهای رسیده ولی نه خیلی رسیده را بیرون آورده شکر را قوام بیاورید و زرد آلو ها را در آن بریزید. وقتی‌که زرد آلوها پخته شد، ثلث شیشه را از آن پر نموده، آبش را را مجدداً بجوشانید تا دانه‌های مروارید شکل تشکیل گردد. سپس شربت قند مزبور را در آن ریخته درش را محکم ببندید.


همچنین مشاهده کنید