شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

کمپوت انجیر


ـ مواد لازم:
لیمو ترش متوسط: ۱عدد
گلاب: یک چهارم پیمانه
پیاز قرمز خرد شده: ۱ عدد
آب: یک ونیم پیمانه
عسل: نصف پیمانه
ساقه دارچین: ۲ عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
انجیر تازه متوسط: نیم کیلو
گلابی سفت متوسط: ۲ عدد
ـ طرز تهیه:
با استفاده از یک چاقوی پوست کن، لیمو ترش را پوست بکنید. داخل ورقه‌های پوست را تمیز کرده و آنها را به شکل نوارهای باریک خلال کنید. پوست خلال شده، گلاب، آب عسل، ساقه دارچین و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه به مدت ۱۰ دقیقه بدون سرپوش بجوشانید.
گلابی‌ها را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده و تخم و سایر زواید آنها را خارج کنید. سپس آنها را همراه با انجیر به مواد درون قابلمه اضافه کرده و بدون سرپوش به مدت ۵ دقیقه بپزید تا میوه‌ها نرم و پخته شوند. ساقه‌های دارچین را دور انداخته و میوه‌های پخته شده را درون یک کاسه بریزید و شیره را بدون سرپوش با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. سپس آن را روی کمپوت ریخته و پس از سرد شدن سرو کنید. در صورت تمایل می‌توانید کمی عسل روی این کمپوت بریزید .


همچنین مشاهده کنید