پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

نان شیرینی قمی


ـ مواد لازم:
آرد سفید: ۲۵۰ گرم
شکر: ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
پوست پرتقال: ۱ قاشق سوپخوری
آرد سیب زمینی: ۷۵ گرم
شیر هموژنیزه: ۰.۵ فنجان
بادام: ۵۰ گرم
ـ طرز تهیه:
شکر را در کره ریخته روی آتش بگذارید سپس تخم مرغ را هم زده شیر مخلوطش نموده در کره و شیر بریزید، آرد سفید و سیب زمینی را نیز به مایه فوق اضافه کنید و پوست کوبیده پرتقال را در آن ریخته خمیر را ورز داده آن را با وردنه باز نموده و قالب زده در سینی گذاشته زیر آتش ملایم بپزید.


همچنین مشاهده کنید