یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا
کباب کوبیده
۱. روش اول: |
ـ مواد لازم: |
گوشت گوسفند: ۱ کیلو گرم |
دنبه: ۱۵۰ گرم |
جوش شیرین: ۱ قاشق سوپخوری |
پیاز: ۳ عدد |
تخم مرغ: ۲ عدد |
نمک: ۲ قاشق سوپخوری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت لخم و دنبه را به مقادیر مذکور با هم دوباره ماشین کرده پیاز رنده شده به آن افزوده و تخم مرغ و جوش شیرین در آن ریخته دستتان را در آب گرم فرو برده، آن را به مدت نیم ساعت مالش بدهید. سپس نمک هم به آن افزوده باز مالش داده، نیم ساعت بعد سیخ را تر کرده آن را به سیخ کشیده، روی آتش تند ذغال کباب کنید. |
هرگاه قطرات روغن از کباب روی آتش ریخت سیخ کباب را روی نان گذاشته کمی فشار بدهید تا چربیش گرفته شود و سپس دوباره سیخ را روی آتش بگذارید همین که به اندازه کافی کباب شد تا سرد نشده به سر سفره ببرید. |
۲. روش دوم: |
ـ مواد لازم: |
گوشت سر دست گوسفند: ۱۰۰۰ گرم |
پیاز: ۳ عدد |
دنبه: ۱۵۰ گرم |
کره: ۱۰۰ گرم |
گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت و پیاز و نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و خوب مالش میدهیم تا گوشت کاملا چسیندگی پیدا کند، بعد دست را مرطوب میکنیم و از مایه گوشت برمیداریم و به سیخ میکشیم و با انگشت کمی فشار میدهیم تا گوشت بسیخ بچسبد و سطح آن صاف شود، آنگاه آتش قراوان را که کاملاً گرفته است روی منقل صاف میکنیم و سیخها را روی آتش میچنیم و فوری آتش را باد میزنیم تا گوشت خودش را به سیخ بگیرد و از آن نریزد وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر آتش را باد نمیزنیم تا مغز گوشت بپزد بابد دقت کرد که کبابها زیاد برشته و خشک نشوند، کبابها را در دیس میکشیم و روی آن را کمی سماق کوبیده میپاشیم. |
اگر بخواهیم کباب چربی کمتر داشته باشد میتوانیم از گوشت ران به همین طریق کباب تهیه کنیم ولی البته گوشت اگر کمی چرب باشد کباب آن خوشمزه تر میشود. معمولاً گوشت کباب را از قسمت قلوه گاه گوسفند که زیر شکم حیوان است تهیه میکنند ولی این گوشت بسیار چرب است و با رژیم غذائی سازگار نیست. در صورتیکه کباب را از گوشت قلوه گاه تهیه کردیم ممکن است در یک کیلو گوشت دو عدد تخم مرغ هم بزنیم تا از ریختن گوشت در آتش جلوگیری شود. |
کباب کوبیده یا برگ را در فر نیز می توان تهیه کرد البته کباب روی آتش بهتر تهیه میشود، ولی از فر به لحاظ آسانی کار میتوان استفاده کرد و در صورتیکه بخواهیم کباب کوبیده را در فر تهیه کنیم سیخهای کباب کوبیده را در دیسی میچینیم و فر را با حرارت ۵۰۰ درجه گرم میکنیم و دیس کباب را روی آخرین پنجره بهطرف بالا قرار میدهیم و میگذاریم در حدود بیست دقیقه بماند و گاهی سیخها را چرخ میدهیم. |
همچنین مشاهده کنید
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری رئیس جمهور
هواشناسی آلودگی هوا تهران قتل شهرداری تهران سلامت پلیس راهور سازمان هواشناسی آموزش و پرورش پلیس قوه قضاییه سرقت
دولت چهاردهم قیمت دلار قیمت خودرو خودرو بانک مرکزی قیمت طلا بورس حقوق بازنشستگان دلار واردات خودرو بازار خودرو اربعین
محرم خودکشی عاشورا کربلا سینمای ایران ماه محرم امام حسین (ع) هنرمندان تلویزیون الناز شاکردوست کتاب
سازمان سنجش کنکور ۱۴۰۳ آزمون سراسری
رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه آمریکا روسیه فلسطین انگلیس اسرائیل جو بایدن چین دونالد ترامپ حماس
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند لیگ برتر ترکیه کریستیانو رونالدو
هوش مصنوعی سامسونگ هواپیما ناسا ایلان ماسک
کاهش وزن طول عمر