چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا
کباب قرقاول
ـ مواد لازم: |
گوشت قرقاول: ۱۲۰۰ گرم |
آب لیموترش: ۲.۵ فنجان |
پیاز خام خلال شده: ۳ عدد |
روغن زیتون: ۰.۵ فنجان |
کرفس خرد شده: قدری |
جعفری شاخهای: قدری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
قرقاول یکی از پرندگانی است که دارای پرهای بسیار زیبا و گوشت بسیار لذیذ است و بهترین خوراک آن به طریق کباب است، معمولاً گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر است، ضمناً این پرنده کمیاب است و تهیه آن به آسانی مقدور نیست در هر حال ما طریقه کباب کردن آن را ذیلا شرح میدهیم. |
پرهای قرقاول را بهدقت میگیریم و پرهای ریز باقیمانده را بهدقت میسوزانیم، بعد آن را میشوئیم و خشک میکنیم و گوشت آن را مثل کباب جوجه قطعه قطعه مینمائیم و در آب لیمو و روغن زیتون میخوابانیم، بعد قطعات آن را بهطوری که سینهها و ران ها جدا باشند به سیخ میکشیم ابتدا رانها را روی آتش کمی برشته میکنیم، بعد سینهها را روی آتش میگذاریم و با حرارت ملایم آنها را برشته میسازیم و سیخها را مرتب پشت و رو میکنیم و از سس روغن زیتون و آب لیمو مرتباً روی قطعات قرقاول میدهیم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود، بدون اینکه مغز آن خشک گردد. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت حجاب رئیسی سید ابراهیم رئیسی ایران و پاکستان مجلس رئیس جمهور رهبر انقلاب
سیل طرح ترافیک شهرداری تهران تهران هواشناسی پلیس سلامت فراجا وزارت بهداشت فضای مجازی سازمان هواشناسی قتل
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا بازار خودرو ایران خودرو دلار سایپا بورس تورم ارز
ترانه علیدوستی مهاجرت کتاب تلویزیون سینمای ایران سریال فیلم شعر تئاتر سینما رادیو
سازمان سنجش کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین روسیه جنگ غزه چین اتحادیه اروپا ترکیه عملیات وعده صادق اوکراین
فوتبال استقلال پرسپولیس تراکتور باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس بازی فوتسال رئال مادرید بارسلونا سپاهان لیگ برتر
فرونشست زمین وزیر ارتباطات ایلان ماسک تبلیغات همراه اول هوش مصنوعی فناوری اپل تلگرام ناسا تسلا
سازمان غذا و دارو کاهش وزن سلامت روان یبوست پیری دوش گرفتن