سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا
بریانی
ـ مواد لازم: |
گوشت راسته گوساله: ۱۰۰۰ گرم |
ادویه: ۱ قاشق سوپخوری |
نان سفید: ۱۲ تکه |
پیاز: ۴ عدد |
آب: ۴ فنجان |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان باشد را تکه تکه میکنیم با ۳ تا ۴ لیوان آب و ۲ تا ۳ عدد پیاز خرد کرده در حرارت ملایم میگذاریم کاملاً بپزد و آب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبخ کمی نمک و فلفل و یک قاشق ادویه را با آن مخلوط مینمائیم و گوشت را از روی آتش برداشته خوب ساطوری میکنیم تا به را میگذاریم داغ شود، گوشت را در تابه میریزیم روی آتش میگذاریم تا گوشت به روغن بیافتد نانهای بریده شده به اندازه کف دست را در فر یا در تابه دیگر کمی برشته میکنیم روی هر قطعه نان را مقداری گوشت میگذاریم و یک قطعه دیگر نان روی آن قرار میدهیم البته در اصفهان رسم است که کفگیر مخصوص را داغ می کنند و گوشت را برای هر نفر روی آن برشته مینمایند ولی طریق فوق سادهتر و راحتتر است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی حجاب دولت مجلس رئیس جمهور عملیات وعده صادق دولت سیزدهم رهبر انقلاب
تهران آتش سوزی سازمان هواشناسی شهرداری تهران بارش باران پلیس سیل فضای مجازی سلامت قتل وزارت بهداشت آموزش و پرورش
قیمت خودرو ایران خودرو قیمت دلار خودرو بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا سایپا دلار بورس مالیات تورم
ترانه علیدوستی سریال تلویزیون سینمای ایران عربستان حج تئاتر سینما سعدی کتاب
دانشجویان دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی اسرائیل جنگ غزه غزه آمریکا روسیه فلسطین ترکیه چین حماس اوکراین اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال رئال مادرید بارسلونا بازی سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر دیوید تیلور
ایلان ماسک ژاپن هوش مصنوعی تبلیغات همراه اول تلگرام فناوری ناسا موبایل سامسونگ گوگل
پیری یبوست کاهش وزن دمنوش صبحانه