پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

لیته بادنجان


ـ مواد لازم:
سرکه: ۳ لیتر
نمک: قدری
ادویه: قدری
بادمجان: قدری
گشنیز: قدری
سیب زمینی: قدری
موسیر: قدری
ریحان: قدری
ـ طرز تهیه:
برای این ترشی می‌توانیم از بادمجان‌های دلمه‌ای یا معمولی بدون تخم استفاده کنیم. بادمجان‌ها را در فر یا روی آتش کباب می‌کنیم تا گوشت آن کاملاً پخته شود بعد آنها را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌پاشیم و روی پارچه می‌چینیم تا کاملاً آب آنها گرفته شود. بعد بادمجان‌ها را ساطوری می‌کنیم و با کمی سرکه چند جوش می‌دهیم و مقداری سبزی (نعناع، ترخون، ریحان، گشنیز) که به‌دقت تمیز کرده و شسته و خوب خشک کرده‌ایم و از چرخ رد نموده، بلافاصله با کمی سرکه مخلوط می‌کنیم و این مایه را به بادمجان اضافه می‌نمائیم و مقداری ادویه و سیاه دانه به آن اضافه می‌کنیم.


همچنین مشاهده کنید