جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

املت جگر مرغ یا بره


ـ مواد لازم:
تخم مرغ: ۱۲ عدد
شیر هموژنیزه: ۱۲ قاشق سوپخوری
جگر: ۵۶۰ گرم
قارچ: ۱۹۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۱۲ قاشق سوپخوری
آب: قدری
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و می‌زنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتی‌متر باشد روی آتش می‌گذاریم و سه قاشق روغن را در تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه می‌ریزیم به‌طوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را می‌گذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر به‌دقت لوله می‌کنیم.
مایه اصلی تمام املت‌ها به همین طریق تهیه می‌شود و به نسبت احتیاج مقدار آن را می‌توانیم کم یا زیاد کنیم. جگر، قارچ، جعفری، کمی نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم و شش عدد املت ساده مطابق دستور بالا آماده می‌نمائیم و لای هر کدام مقداری مایه جگر و قارچ می‌گذاریم و املت را می‌پیچیم.


همچنین مشاهده کنید