جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا
املت جگر مرغ یا بره
ـ مواد لازم: |
تخم مرغ: ۱۲ عدد |
شیر هموژنیزه: ۱۲ قاشق سوپخوری |
جگر: ۵۶۰ گرم |
قارچ: ۱۹۰ گرم |
جعفری ساطوری شده: ۱۲ قاشق سوپخوری |
آب: قدری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و میزنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد روی آتش میگذاریم و سه قاشق روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه میریزیم بهطوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر بهدقت لوله میکنیم. |
مایه اصلی تمام املتها به همین طریق تهیه میشود و به نسبت احتیاج مقدار آن را میتوانیم کم یا زیاد کنیم. جگر، قارچ، جعفری، کمی نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و شش عدد املت ساده مطابق دستور بالا آماده مینمائیم و لای هر کدام مقداری مایه جگر و قارچ میگذاریم و املت را میپیچیم. |
همچنین مشاهده کنید
- املت مربا
- املت مرغ
- نیمرو با مخلفات
- تخم مرغ عسلی
- املت کالباس و ژامبون
- تخم مرغ جیبی ساده
- گوشت چرخ کرده با نیمرو
- املت پنیر و گوجه فرنگی
- املت کالباس یا ژامبون با گوجه
- املت فلفل و ژامبون
- املت سبزی
- املت ساده
- املت گوجه فرنگی
- املت قارچ و مارچوبه
- املت با سوسیس، کالباس
- نیمروی سیب زمینی
- تخم مرغ جیبی با سس
- املت پنیر
- تخم مرغ نیمروی ساده
- تخم مرغ داخل نان