چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

املت کالباس یا ژامبون با گوجه


ـ مواد لازم:
تخم مرغ: ۶ عدد
شیر هموژنیزه: ۶ قاشق سوپخوری
روغن: ۶ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی: ۲ فنجان
کالباس: ۲۰۰ گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
روغن را در تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملاً داغ شود، سه عدد از تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و خوب می‌زنیم تا کف کند‌، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر با تخم مرغ مخلوط می‌نمائیم و مایه را در تابه می‌ریزیم‌. به‌طوری که سطح تابه را کاملاً بپوشاند، حرارت را کمی ملایم می‌کنیم، یک لحظه در تابه را می‌گذاریم تا املت کاملاً بسته شود، بعد سه ورقه از ژامبون یا کالباس را به درازا پشت سر هم روی املت می‌چنیم، یک کفگیر زیر املت قرار می‌دهیم و یک چنگال هم روی املت می‌گذاریم و آن را به‌دقت لوله می‌کنیم، و با بقیه مواد به‌ همین طریق املت دیگری تهیه می‌کنیم بعد یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده که به آن کمی و نمک و فلفل زده‌ایم و بروی کالباس یا ژامبون می‌ریزیم و املت را لوله می‌کنیم و کمی هم از گوجه فرنگی و ژامبون یا کالباس خرد شده روی آن می‌پاشیم.


همچنین مشاهده کنید