پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

سوپ پیاز


ـ مواد لازم:
آرد سفید: ۴ قاشق سوپ‌خوری
روغن: ۴ قاشق سوپ‌خوری
شیر هموژنیزه: ۲ فنجان
پیاز: ۱ کیلو
پیاز ریز سفید: ۰.۵ کیلو
جعفری ساطوری شده: ۳ قاشق سوپ‌خوری
نمک: قدری
فلفل: قدری
ـ طرز تهیه:
از آرد و روغن و نمک و فلفل سس سفید متوسط درست می‌کنیم. پیازها را چهار تکه کرده با نمک و آب مخلوط و می‌گذاریم تا خوب بپزد. پیازها را از الک رد می‌کنیم و به شکل پوره درآورده و آنگاه با سس سفید مخلوط می‌نمائیم. پیازهای ریز را علیحده می‌پزیم و اگر آبی از آن باقیمانده نگاه می‌داریم تا اگر غلظت سوپ کمی زیلد شد از آب آن استفاده کنیم.
پس از اینکه سوپ آماده شد پیازهای ریز پخته‌شده را چند دقیقه قبل از اینکه سوپ آماده شود مخلوط می‌نمائیم و می‌گذاریم چند جوش بزند. سوپ را در سوپ خوری می‌ریزیم و جعفری ساطوری‌شده را به آن اضافه می‌کنیم.


همچنین مشاهده کنید